Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας: “Μεγάλη η καταστροφή στο Λουτράκι”

"Είναι γεγονός πως υπήρξε άρτιος συντονισμός μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών και συνεργασίες που βασίστηκαν σε κοινό σκοπό"

Η καταστροφή που συντελείται στη χώρα από τα πύρινα μέτωπα είναι μεγάλη. Οι προσπάθειες όλων να υπερασπιστεί ο περιβαλλοντικός μας ορίζοντας είναι συγκινητικές, καθώς έχουν χαρακτήρα αυτοθυσίας.

Στη μεγάλη φωτιά του Λουτρακίου τη προηγουμένη εβδομάδα ζήσαμε όλοι την αγωνία της εξέλιξης. Είναι γεγονός πως υπήρξε άρτιος συντονισμός μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών και συνεργασίες που βασίστηκαν σε κοινό σκοπό.

Ιδιαίτερα επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε για τη προσφορά στη διαχείριση της κρίσης που προκάλεσε η πυρκαγιά: το MEDI CENTER για τη διάθεση ασθενοφόρου με ιατρό και υλικό, το L-MEDICAL για τη συμμετοχή στη διαχείριση της μεταφοράς των συνανθρώπων μας και τη ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ/ΑΞΟΝΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΙΣΘΜΟΥ για την διάθεση οχημάτων σε ετοιμότητα. Ταυτόχρονα, πλήθος ιατρών μας δήλωσαν ετοιμότητα σε περίπτωση ανάγκης, πράγμα το οποίο τιμά το σώμα μας, αλλά και τους ιδίους.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ οφείλουμε βέβαια σε κάθε πυροσβέστη χωριστά και σε όλα τα σώματα ασφαλείας, που αψηφούν συνεχώς τους κινδύνους, ώστε να είμαστε όλοι ασφαλείς.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας συμμετέχει ενεργά κάθε φορά που απαιτείται, γιατί αυτός είναι ο ρόλος και η φιλοσοφία μας στην έννοια της συνεργασίας και της ομαδικότητας.