«Η Ζωή Αλλιώς»: Ολοκαίνουργιος Αντώνης Ρέμος

Η δισκογραφική επάνοδος του Αντώνη Ρέμου πραγματοποιείται με μία δυναμική μπαλάντα σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη.

«Η Ζωή Αλλιώς» θα είναι για τον Αντώνη Ρέμο το φετινό χειμώνα.

Ο κορυφαίος και ο πιο καταξιωμένος Έλληνας ερμηνευτής της γενιάς του είναι έτοιμος να παρασύρει ξανά τους ακροατές σε μοναδικά μελωδικά ταξίδια, με όχημα την απαράμιλλα ερωτική ερμηνεία του.

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, ο Αντώνης Ρέμος επέστρεψε στη σκηνή του «Αθηνών Αρένα», ένα χώρο όπου έχει ζήσει τις πιο ένδοξες στιγμές της καριέρας του, συμπράττοντας με τη λαμπερή Δέσποινα Βανδή για τη φετινή σεζόν, στη «μεγάλη συνάντηση» της νυχτερινής διασκέδασης.

Η επάνοδος του αγαπημένου καλλιτέχνη στα μουσικά δρώμενα ολοκληρώνεται με την κυκλοφορία του νέου και ιδιαίτερα πολυαναμενόμενου τραγουδιού του.

Την άνοιξη, ο Αντώνης Ρέμος εγκαινίασε τη συνεργασία του με την Panik Records παρουσιάζοντας το single «Δεν Ακούω Κανέναν», το οποίο ξεχώρισε για τον απρόσμενο pop ήχο του.

Το νέο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου τιτλοφορείται «Η Ζωή Αλλιώς», μία δυναμική μπαλάντα που προμηνύει τη νέα δισκογραφική δουλειά του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2019.

Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στον καταπληκτικό Γιώργο Σαμπάνη, ο οποίος έχει χαρίσει στον Αντώνη Ρέμο τεράστιες επιτυχίες, όπως το «Λένε», το «Μην Ξαναρθείς» και τα «Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς».

Η εξαιρετική Ελεάνα Βραχάλη υπογράφει για πρώτη φορά τους στίχους σε ένα προσωπικό τραγούδι του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Το νέο single του Αντώνη Ρέμου με τίτλο «Η Ζωή Αλλιώς» έρχεται σε αποκλειστική μετάδοση ανά επιλεγμένα ραδιόφωνα της χώρας από τις 19 Νοεμβρίου. Κυκλοφορεί επίσημα τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου από την Panik Records.

hit channel

https://www.youtube.com/watch?v=QKQFBJB-_Js