Η SPARTA GOURMET εγκατέστησε το μεγαλύτερο ταχυφορτιστή ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα

Είναι γεγονός! Ο μεγαλύτερος ταχυφορτιστής βρίσκεται στην Λακωνία - Δείτε φωτογραφίες

ΛΑΚΩΝΙΑ: Η Sparta Gourmet καινοτομεί για άλλη μια φορά. Πρόκειται για πραγματικά μια πρωτοποριακή ενέργεια η οποία αφορά στην εγκατάσταση του μεγαλύτερου ταχυφορτιστή στην Ελλάδα SIEMENS SICHARGE D EV 300 KW. Αυτό σημαίνει πως οι χρήστες ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα μπορούν να φορτίζουν όλο το 24ωρο τα αυτοκίνητα τους σε 20 περίπου λεπτά και να συνεχίζουν το ταξίδι τους χωρίς πολύωρες αναμονές.
Παράλληλα η εταιρεία διαμόρφωσε ειδικό κλιματιζόμενο χώρο αναμονής για τους ταξιδιώτες στον οποίο μπορούν να έρχονται σε επαφή με τα προϊόντα αλλά και με την ιστορία και τις παραγωγικές διαδικασίες της εταιρείας. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της εταιρείας κ. Μπάρδη Γιάννη μας ανέφερε πως η εταιρεία μετά από σειρά ενεργειών που συμβάλλουν στην κυκλική οικονομία αλλά και στη βιώσιμη ανάπτυξη αποφάσισε να προβεί στη σημαντική αυτή επένδυση εγκαθιστώντας τον ταχυφορτιστή της Siemens 300kw σε ένα πολύ κομβικό για το Νομό σημείο.
Ο κ. Μπάρδης πρόσθεσε πως τα πρώτα δείγματα γραφής είναι πολύ θετικά αφού οι οδηγοί δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από αυτή την πρωτοβουλία μιας και τους παρέχεται η δυνατότητα για μία ευχάριστη στάση στους χώρο του εργοστασίου στον οποίο φορτίζουν το αυτοκίνητό τους σε πολύ σύντομο διάστημα και συνεχίζουν το ταξίδι τους.

Είναι πράγματι μια πολύ σημαντική παροχή όχι μόνο για τους ταξιδιώτες αλλά και για τους ίδιους τους Λάκωνες χρήστες ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Το γεγονός πως η χρήση ηλεκτρικών αυτοκινήτων αυξάνεται διαρκώς σε συνδυασμό πως ο συγκεκριμένος φορτιστής είναι από τους μεγαλύτερους που υπάρχουν στην παγκόσμια αγορά συμβάλλει στην άνοδο της επισκεψιμότητας στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας.

Εμείς δεν έχουμε παρά να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας και να ευχηθούμε να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα της Sparta Gourmet.