Η προσφορά της ΔΡΟΥΣΙΑΣ Α.Ε.Β.Ε. στα ιδρύματα της Μητροπόλεως μας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής

Η εταιρία ΔΡΟΥΣΙΑΣ Α.Ε.Β.Ε. με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής και την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Φτώχειας, οι οποίες γιορτάζονται στις 16 και 17 Οκτωβρίου αντίστοιχα, πήρε την πρωτοβουλία να στηρίξει τους ανθρώπους που μας χρειάζονται δίπλα τους.


Για το λόγο αυτό θέλοντας να συνδράμει την προσπάθεια και το σπουδαίο έργο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου προχωρά στην δωρεά των ποιοτικών προϊόντων της περιοχής μας, ελιάς καλαμών και ελαιόλαδου, τα οποία επεξεργάζονται και τυποποιούνται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 22000:2018, το οποίο διασφαλίζει την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων. Τα προϊόντα αυτά αποτελούν το θεμέλιο λίθο της μεσογειακής διατροφής, καθώς θωρακίζουν την υγεία των καταναλωτών.


Τα προϊόντα παραδόθηκαν στο Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης στις 18/10/2021 κατόπιν συνεννόησης με τον πατέρα Τσέτσικα Νικόλαο. Εκπρόσωποι της εταιρίας ήταν η Αντιπρόεδρος κυρία Γιάννε Γεωργία και ο Μηχανολόγος Μηχανικός Κόντος Γεώργιος. Το κλίμα που επικράτησε ήταν ιδιαίτερα φιλικό και εγκάρδιο και έτσι αποδεικνύεται η έμπρακτη στήριξη από την εταιρία.

Γιάννε Γεωργία
Αντιπρόεδρος της ΔΡΟΥΣΙΑΣ Α.Ε.Β.Ε.