Η Πέννυ Μπαλτατζή δίνει «Ένα Φιλί»

«Ένα Φιλί» αισιόδοξο, ερωτικό, τρυφερό, παθιασμένο, πεταχτό, κλεφτό, ρουφηχτό… Το αξίζουν όλοι.

Η Panik Oxygen και η Πέννυ Μπαλτατζή εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους και μας δίνουν… «Ένα Φιλί».

Η τραγουδοποιός με τη βελούδινη φωνή και το ρετρό στυλ ερμηνεύει ένα τρυφερό κομμάτι με jazz αναφορές, σε σύνθεση και στίχους της ίδιας και μας βάζει σε ερωτική διάθεση με τη feel good μουσική και τη εκφραστικότητά της.

«Πώς να περιγράψεις την ευτυχία… Ή μάλλον μία από τις ευτυχίες….. Όταν μοιράζεσαι….», γράφει η Πέννυ Μπαλτατζή για το νέο τραγούδι της. «Μοιάζει η ευτυχία να αιωρείται κάπου μεταξύ ενός καλογυαλισμένου μωσαϊκού πατώματος και ενός πολυελαίου Βικτωριανής εποχής. Μπα… Μοιάζει να αιωρείται και να καταλήγει ανάμεσα σε δύο ή και πολλούς», συνεχίζει.

«Και χρειάστηκαν πολλοί και όμορφοι άνθρωποι που με περίσσεια χαρά μου χάρισαν λίγο απ’ τον πολυτιμότερο χρόνο τους. Η καρδιά μου τους ευχαριστεί όλους και τους εύχεται πάντα τέτοιες στιγμές!!!»

Τα γυρίσματα του video clip πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης, και σε αυτό εμφανίζονται αγαπημένοι άνθρωποι (και όχι μόνο!) της Πέννυς, που δέχτηκαν να μοιραστούν μαζί μας μερικές από τις πολυτιμότερες στιγμές της καθημερινότητάς τους:

«Αγαπημένοι μου άνθρωποι που μου χάρισαν κάτι απ’ τις πολυτιμότερες στιγμές της καθημερινότητας τους… Εκείνες που μοιράζονται με τους συντρόφους της ζωής τους ή τα μικρά τους κατοικίδια συντροφάκια», σχολιάζει η Πέννυ Μπαλτατζή.

«Με αυτές τις όμορφες στιγμές φτιάχτηκε αυτό το κολλάζ – βίντεο για να θυμίζω σε όλους πόσο μεγάλη δύναμη δίνει ένα φιλί, κινητήριο, αισιόδοξο, υποστηρικτικό, ερωτικό, τρυφερό, σέξι, ναζιάρικο, παθιασμένο, πολλά υποσχόμενο, πεταχτό, κλεφτό, ρουφηχτό. Όπως και να είναι το αξίζουν όλοι.»

Το «Ένα Φιλί» αποτελεί προπομπό του νέου και τρίτου προσωπικού άλμπουμ της ερμηνεύτριας – δημιουργού, το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα.

hit channel