Η Μελίνα, το Σαϊνοπούλειο, ο κόσμος και ο FLY …

Το Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο, το στολίδι του νομού, έλαμπε … Εκατοντάδες θαυμαστές της Μελίνας Ασλανίδου ήταν στις θέσεις τους … Η αγαπημένη καλλιτέχνις μικρών και μεγάλων δήλωσε παρούσα στη συναυλία του καλοκαιριού … Και όπως φάνηκε στο χειροκρότημα, την άντεξε το σχοινί!

Μια εξαιρετική βραδιά πολιτισμού, τέχνης και νοσταλγίας έζησαν όσοι επέλεξαν να ανταποκριθούν στην πρόσκληση του FLY, την Τετάρτη 22 Αυγούστου, όποτε η Μελίνα Ασλανίδου, με φόντο το φωτισμένο κάστρο του Μυστρά και συντροφιά το καλοκαιρινό φεγγάρι, έδωσε τον καλύτερο μουσικό εαυτό της, μαγεύοντας το ακροατήριο! Οι παρευρισκόμενοι ταξίδεψαν στο χρόνο με αυθεντικά λαϊκά ακούσματα και σιγοτραγούδησαν μεγάλες επιτυχίες της Μελίνας.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία παραγωγής 360 entertainment. Επίσης, τους φίλους, συνεργάτες και τους μεγάλους υποστηρικτές που συνέβαλαν τα μέγιστα στην άρτια διοργάνωση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Δήμαρχο Σπαρτιατών κ. Β.Βαλιώτη, στην Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα και την πρόεδρο του ΝΠΠΠ Δ.Σπάρτης κ. Γ.Γαλανοπούλου. Επίσης στην οικογένεια Ψυχογιού για την υψηλού επιπέδου ηχητική κάλυψη της συναυλίας. Πολύ σημαντική ήταν και η αρωγή της εθελοντικής ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέα Ζωή, καθώς και της Ε.Ο.Δ. Λακωνίας. 

Τέλος, ο FLY εκφράζει την ευγνωμοσύνη, το σεβασμό και την εκτίμησή του στο Ίδρυμα Γεωργίου Σαϊνόπουλου και προσωπικά την κυρία Χρυσαυγή Σαϊνόπουλου, η οποία συνεχίζει το όραμα του συζύγου της και μεγάλου ευεργέτη της Λακωνίας. Φυσικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο διοικητικό συμβούλιο για την άριστη συνεργασία και τον αντιπρόεδρο, κύριο Αθανάσιο Ρουτσάκη, ο οποίος ήταν πανταχού παρών εξασφαλίζοντας με την εμπειρία του την ομαλή διοργάνωση της συναυλίας.Τέλος, ευχαριστούμε θερμά και ειλικρινά τις ψυχές του γραφείου του Σαινοπουλείου, Αγγελική Αποστολοπούλου και Μαρία Κανακαράκη, των οποίων η συμβολή ήταν καθοριστική και καταλυτική!

Ο FLY, με δυο μέσα ενημέρωσης, στηρίζει έμπρακτα για περισσότερες από δυο δεκαετίες τον Πολιτισμό στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η μαζική προσέλευση του κόσμου στη συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου μας έδωσε για μία ακόμη φορά το κίνητρο να συνεχίσουμε την προσπάθεια και τη διοργάνωση παραγωγών υψηλού επιπέδου! Προσεχώς, έρχονται κι άλλες …

Σας ευχαριστούμε!

Όμιλος FLY