Η Μαρία Φραγκή σε Σκούρα , Κεφαλά , Αγ. Αναργύρους, Γκοριτσά και Γεράκι (ΦΩΤΟ)

Η Μαρία άκουσε με μεγάλη προσοχή και κατανόηση τις δυσκολίες και τα προβλήματα των κατοίκων και δεσμεύτηκε για την επίλυσή τους

Η ορμή και ο ενθουσιασμός για τον προεκλογικό αγώνα της Μαρίας δυναμώνει. Σήμερα σειρά είχαν τα κεφαλοχώρια του Πάρνωνα , Σκούρα , Κεφαλάς , Αγ. Ανάργυροι, Γκοριτσά , με κατάληξη το μοναδικό Βυζαντινό και σύγχρονο Γεράκι. Ως γνωστόν τα χωριά αυτά φημίζονται για το λάδι τους ,τις μοναδικές βρώσιμες ελιές τους και την κτηνοτροφία τους. Η Μαρία άκουσε με μεγάλη προσοχή και κατανόηση τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και τα προβλήματα που καλούνται να λύσουν οι ελαιοπαραγωγοί και οι κτηνοτρόφοι. Δεσμεύτηκε ότι η Νέα Δημοκρατία και η ίδια προσωπικά θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για την επίλυση τους. Γι’ αυτό ζητάει την ψήφο και την υποστήριξη τους για να τους εκπροσωπήσει στη βουλή.

Δείτε εικόνες από την περιοδεία στα κεφαλοχώρια του Πάρνωνα της υποψήφιας βουλευτού Λακωνίας ΝΔ, Μαρίας Φραγκή


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πέμπτη 4-5-23
Την Πέμπτη 4 Μαΐου η Μαρία Φραγκή – Χαντζάκου υποψήφια Βουλευτής Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί τα χωριά Αφυσσού, Χρύσαφα, Καλλονή και Καλλιθέα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Παρασκευή 5-5-23
Την Παρασκευή 5 Μαΐου η Μαρία Φραγκή θα επισκεφθεί τη Μεταμόρφωση, τη Συκέα , Αγγελώνα, Αγ. Ιωάννη και τη Μονεμβασιά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Σάββατο 6-5-23
Το Σάββατο 5 Μαΐου η Μαρία Φραγκή θα επισκεφθεί το Οίτυλο, το Νέο Οίτυλο την Αρεόπολη , τον Πύργο Διρού, τον Γερολιμένα, τη Λάγια, την Κοκκάλα, το Νύφι, τον Δρυμό, το Φλομοχώρι, τον Κότρωνα, τη Χειμάρα, τον Πύρριχο.