Η Μαρία Φραγκή περιοδεύει σε Απιδιά , Άγιο Δημήτριο και Νιάτα

Η ανταπόκριση των κατοίκων ήταν συγκινητική!

Ήρθε η σειρά να φτάσει η Μαρία στις πλαγιές κ τις κορυφές του Πάρνωνα . Εκεί στα χωριά με μεγάλη της χαρά και έκπληξη διαπίστωσε ότι υπάρχει ζωή και ανάπτυξη.
Είναι στα λίγα χωριά που συνάντησε νέους κατοίκους και αυτό της μεγαλώνει τη δύναμη και την προσπάθεια γιατί οι αγώνες που κάνει γίνονται για ανθρώπους που έχουν προοπτική και μέλλον στη Λακωνία. Τα προγράμματα για νέους αγρότες και κτηνοτρόφους είναι ένας τομέας στον οποίο η Μαρία υποσχέθηκε ότι θα δώσει νέα πνοή και δύναμη. Διαπίστωσε ότι οι νέοι άνθρωποι υποστηρίζουν νέους ανθρώπους και νέες ιδέες.
Ζήτησε λοιπόν η Μαρία και πιστεύει ότι θα πάρει η Νέα Δημοκρατία και η ίδια την ψήφο των νέων ανθρώπων για μια καλύτερη Ελλάδα.
Η ανταπόκριση των κατοίκων ήταν συγκινητική!


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΜΠΤΗ 11-5-23
Την Πέμπτη 11 Μαΐου η υποψήφια βουλευτής Λακωνίας Μαρία Φραγκή-Χαντζάκου θα επισκεφθεί τους Γοράνους τη Βασιλική, την Άρνα, τη Μελιτίνη, τη Λεμονιά και την Πετρίνα.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-5-23
Την Παρασκευή 12 Μαϊου η Μαρία Φραγκή – Χαντζάκου θα επισκεφθεί το Γύθειο τον Πλάτανο το Σιδηρόκαστρο, τον Καρβελά, τη Μυρσίνη, τα Κονάκια, το Αρχοντικό, τη Μέλισσα, τα Κόκκινα Λουριά, το Σελεγούδι την Καστάνια και τον Άγιο Νικόλαο.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 13-5-23
Το Σάββατο 13 Μαϊου η Μαρία Φραγκή – Χαντζάκου θα επισκεφθεί το Έλος το Αστέρι τη Γλυκόβρυση, τον Άγιο Ιωάννη Γλυκόβρυσης και τον Βλαχιώτη.