«Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Καλαμάτα προσδίδει ελπίδες»

Ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας

Η Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας υποδέχεται με ικανοποίηση τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και θα είμαστε οι πρώτοι που θα χαιρετήσουμε την τήρηση της υπόσχεσης που μας είχε δώσει από την προηγούμενη επίσκεψή του για τη δρομολόγηση των αναπτυξιακών πρωτοβουλιών της κυβέρνησης, σε αναγνώριση του ουσιαστικού ρόλου που μπορεί να διαδραματίσει η περιοχή μας στο πλαίσιο της ανάδειξης του ιστορικού και πολιτιστικού πλούτου της χώρας, στοιχεία που είναι απαραίτητα για την ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος που προσφέρουμε.

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Καλαμάτα προσδίδει ελπίδες για τη δρομολόγηση και υλοποίηση των σημαντικών έργων αξιοποίησης της Μεσσηνίας ως τουριστικού προορισμού, για τα οποία η Ένωση Ξενοδόχων έχει δώσει πολύχρονους αγώνες. Πολύ περισσότερο τώρα με την υπογραφή για την κατασκευή του οδικού άξονα Καλαμάτα-Ριζόμυλος-Πύλος-Μεθώνη, έργο το οποίο θα δώσει σημαντική ανάσα στην προσβασιμότητα της περιοχής με ότι αυτό σημαίνει για την επισκεψιμότητα των αρχαιολογικών χώρων και την ανάδειξη των σημείων τουριστικού ενδιαφέροντος , ενισχύοντας έτσι την ελκυστικότητα της Μεσσηνίας.

Το συγκεκριμένο έργο, για το οποίο έχουμε τοποθετηθεί εδώ και αρκετό καιρό, όπως και το αντίστοιχο της επέκτασης και εκσυγχρονισμού του Αεροδρομίου Καλαμάτας που υπολείπεται , αποτελούν σημαντικές επενδύσεις για το τουριστικό μέλλον της Μεσσηνίας αλλά και ολόκληρης της Πελοποννήσου με οικονομικές ωφέλειες, όχι μόνο της τοπικής κοινωνίας, αλλά και ολόκληρης της χώρας.

Για την Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας

Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Καραλής