Η Ελσίνκι ανακοίνωσε τον Σπαρτιάτη Γιώργο Κανελλόπουλο

Για 2+1 χρόνια

Ο Γιώργος Κανελλόπουλος με καταγωγή από την Σπάρτη μετακόμισε στη Φινλανδία, με την Ελσίνκι να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Έλληνα μέσο για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν.

Παίκτης της Ελσίνκι είναι και επίσημα ο Γιώργος Κανελόπουλος, ο οποίος αποχώρησε από τον Αστέρα και υπέγραψε στη φινλανδική ομάδα συμβόλαιο για δύο χρόνια με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο.

Στην ομάδα της Τρίπολης αγωνιζόταν τα τελευταία 2,5 χρόνια και αγωνίστηκε σε 59 παιχνίδια, έχοντας απολογισμό 13 γκολ. Έχει αγωνιστεί και με την Εθνική Ελπίδων 8 αναμετρήσεις.

Δήλωση ποδοσφαιριστή: «Νιώθω αληθινή ευγνωμοσύνη προς τον Αστέρα Τρίπολης για όσα μου έχει προσφέρει. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αφετηρία μου, τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Εύχομαι στον ΑΣΤΕΡΑ κάθε επιτυχία στο μέλλον, την αξίζει και για έναν λόγο παραπάνω. Διότι η δουλειά που γίνεται στον σύλλογο, από τις Ακαδημίες μέχρι και την πρώτη ομάδα, προσφέρει την ευκαιρία σε νέα παιδιά να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Όπως συνέβη και στη δική μου περίπτωση.»