Η Ελλάδα παίζει basket

Όλα τα αποτελέσματα της Basket League

Τα πεπραγμένα της τελευταίας αγωνιστικής: Τέταρτος ο ΠΑΟΚ μετά το διπλό στην Περιβόλα, αήττητος ο Ολυμπιακός και τρίτο το Περιστέρι ύστερα από την μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (κλικ εδώ).

📊Δείτε την τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος και τα ματσαρίσματα της πρώτης φάσης των πλέι οφ (κλικ εδώ).

✍️Στον Ιωνικό πρέπει να απαντήσουν πολλά που συνέβησαν πριν τον αγώνα με την Καρδίτσα: Ο Νίκος Μπουρλάκης αναλύει τον υποβιβασμό του Ιωνικούκαι δεν στέκεται σε μεγάλο βαθμό στον τελευταίο αγώνα με την Καρδίτσα(κλικ εδώ).

Πρώτη φορά έξι ήττες μετά το 1998: Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας από το Περιστέρι και γνώρισε πάνω από πέντε ήττες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 1998 (κλικ εδώ).

‼️Κρέμασε στον ουρανό του “Παλέ” το λάβαρο του 22ου τίτλου: Κατά την διάρκεια του ημιχρόνου της αναμέτρησης με τον Προμηθέα, ο Άρης κρέμασε στον ουρανό του “Παλέ” το λάβαρο του 22ου τίτλου του που αντιστοιχεί στο Super Cup της περιόδου 1986-87, ενώ το παρών σε αυτήν την εκδήλωση έδωσε και ο Νίκος Γκάλης (κλικ εδώ).

‼️Επίσκεψη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλοςπερίμενε την αποστολή του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και μίλησε σε έντονο ύφος σε παίκτες και προπονητές ύστερα από την ήττα απέναντι στο Περιστέρι (κλικ εδώ).

🔊Έντονα παράπονα για την διαιτησία από τον Ιωνικό: Ο Ιωνικός έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία του αγώνα με την Καρδίτσα, ενώ την δυσαρέσκειά του για τους τρεις διαιτητές του αγώνα έδειξε και ο Νίκος Αγγελόπουλος (κλικ εδώ).

Τέλος από τον Κολοσσό Ρόδου ο Starks: Ο Κολοσσός Ρόδου προχώρησε στην λύση της συνεργασίας του με τον Starks, λίγο πριν την έναρξη των πλέι οφ της Basket League (κλικ εδώ).

basketblog