Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε «Fuego» στη σκηνή της ΔΕΘ

Με την εκρηκτική παρουσία της, η Ελένη Φουρέιρα παρέσυρε τους χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το βράδυ του Σαββάτου 15 Σεπτεμβρίου, για να την απολαύσουν.

Τη στιγμή που η πολύμηνη ευρωπαϊκή της περιοδεία συνεχίζεται και το νέο τραγούδι της «Caramela», που κυκλοφορεί από την Panik Records, διαγράφει ανοδική τροχιά, η «βασίλισσα» της ελληνικής pop χάρισε στο κοινό μία ανεπανάληπτη βραδιά.

Η Ελένη Φουρέιρα συμμετείχε στις μουσικές εκδηλώσεις που διεξάγονται στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ, στην οποία τιμώμενη χώρα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ στη συναυλία τη συνόδευσε ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

Με το δικό της μοναδικό τρόπο, τραγουδώντας δικές της και διεθνείς επιτυχίες, αλλά και χορεύοντας όπως μόνο εκείνη ξέρει, η Ελένη Φουρέιρα έβαλε «φωτιά» στη σκηνή, με το κοινό να την αποθεώνει.

Τις επόμενες ημέρες, η αγαπημένη show-woman θα συνεχίσει τις εμφανίσεις ανά την Ευρώπη, στο πλαίσιο των οποίων θα τραγουδήσει στα ισπανικά μουσικά βραβεία «Los40 Music Awards», τα οποία θα διεξαχθούν στη Μαδρίτη στις 2 Νοεμβρίου.

Παράλληλα, προετοιμάζεται για την έναρξη του νέου talent show «La Banda», στο οποίο παίρνει θέση ως μέλος της κριτικής επιτροπής.

Εν τω μεταξύ, το «Fuego» εξακολουθεί την άκρως επιτυχημένη του πορεία, καθώς έγινε διπλά πλατινένιο στην Ισπανία και έχει ξεπεράσει τα 105 εκατομμύρια streams σε YouTube και Spotify.

hit channel