“Η απανθρωπιά σε όλο της το μεγαλείο για την καθαρίστρια που καταδικάστηκε”

Πόση ντροπή να αισθάνεται άραγε το δικαστικό σώμα και ο Πρωθυπουργός;

Συγχαρητήρια στην αδέκαστη αστική δικαιοσύνη που έδειξε το απάνθρωπο και σκληρό πρόσωπο της σε μια γυναίκα που τόλμησε να εγκληματήσει πλαστογραφώντας το απολυτήριο του δημοτικού για να βρει δουλειά ως καθαρίστρια και να ζήσει την οικογένεια της.
Μια αγωνίστρια της ζωής με μικρά παιδιά και σύζυγο με αναπηρία που δεν έκλεψε, δεν καταχράστηκε τα δημόσια χρήματα! Τα δούλεψε σκληρά και παρόλα αυτά φυλακίζεται σε μια Ελλάδα που κυκλοφορούν ελεύθεροι και ανενόχλητοι απατεώνες που έχουν καταχραστεί εκατομμύρια ευρώ.
Πόση ντροπή άραγε μπορεί να αισθάνεται το δικαστικό σώμα για αυτήν του την απόφαση και εσείς κ. Πρωθυπουργέ που την ανέχεστε; Έτσι σκοπεύετε να πατάξετε τη διαπλοκή;
Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ θα σταθεί δίπλα σε αυτή τη γυναίκα μέχρι τέλους της περιπέτειας της, μέχρι να αθωωθεί και να αφεθεί ελεύθερη να επιστρέψει στην οικογένεια της.
Πρέπει να περάσει άμεσα Συμβούλιο Χαρίτων και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να της απονείμει χάρη.
Έγκλημα δεν είναι να εργάζεται κάποιος για να ζήσει, έγκλημα είναι να εξαντλείται η αυστηρότητα μας σε πολίτες που μάχονται για να ζήσουν τις οικογένειες τους αξιοπρεπώς.

Δημήτριος Κ. Καμμένος

Ανεξάρτητος Βουλευτής Β’ Πειραιά