Η «πρεμιέρα» του καλοκαιριού στην Costa Navarino

Το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος (25-28 Μαΐου) σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού. Και όπως αρμόζει σε μια «πρεμιέρα», φέτος αξίζει να ζήσετε στιγμές πραγματικής χαλάρωσης έναν μοναδικό προορισμό που τα παιδιά παραμένουν παιδιά και οι μεγάλοι απολαμβάνουν μοναδικές υπηρεσίες στο βραβευμένο The Romanos, a Luxury Collection Resort.

Το Μεσσηνιακό τοπίο που μαγεύει

Κάντε τις πρώτες σας βουτιές στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου και χαρείτε τον ήλιο στην απέραντη αμμώδη παραλία The Dunes Beach. Όσο για τους λάτρεις της αδρεναλίνης, θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στους αιθέρες κάνοντας kite –surf, να εξερευνήσουν το Παλαιόκαστρο με θέα τη Βοιδοκοιλιά, ακόμα και να αναρριχηθούν στην κόψη των βράχων της νήσου Πρώτης υπό την καθοδήγηση έμπειρων οδηγών.

Ο κόσμος του Peter Pan

Δεν υπάρχει ενήλικας που δεν θα ευχόταν να ήταν παιδί, όταν αντικρίζει το Sand Castle, τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για παιδιά. Μέσα στο «δικό τους κάστρο», οι μικροί επισκέπτες έως και 12 ετών γίνονται πειρατές, μικροί αρχαιολόγοι και εξερευνητές της φύσης. Και τον υπόλοιπο χρόνο, απλά δεν «ξεκολλάνε» από το water park και τις νεροτσουλήθρες, που από φέτος είναι και θερμαινόμενες.

Σπορ και ευεξία για όλους

Δύο γήπεδα γκολφ διεθνών προδιαγραφών, αθλήματα ρακέτας, πεζοπορίες, εσωτερικός τοίχος αναρρίχησης και γήπεδα μπάσκετ, έως και πίστα καρτ υψηλών προδιαγραφών, είναι μερικές από τις δεκάδες επιλογές σπορ στην ύπαιθρο αλλά και σε εσωτερικούς χώρους.

Όσο για αυτούς που θα αναζητήσουν στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης, το βραβευμένο ANAZOE SPA έχει να προσφέρει μια πλούσια γκάμα θεραπειών με βάση το Μεσσηνιακό ελαιόλαδο, τα ευεργετικά συστατικά του θαλασσινού νερού και μυστικά υγείας και ομορφιάς που διασώθηκαν από την αρχαιότητα.

Υψηλή γαστρονομία με τοπικές φρέσκες ύλες

Στην Costa Navarino, οι γαστρονομικές εμπειρίες έχουν ως βάση τις αγνές, τοπικές φρέσκες ύλες που καλλιεργούνται είτε στα μποστάνια των resorts είτε επιλέγονται προσεκτικά από τοπικούς παραγωγούς. Αυτό είναι και το μυστικό το οποίο κάνει τις γευστικές επιλογές των επισκεπτών ανάμεσα σε 21 διαφορετικά εστιατόρια και μπαρ, μια αξέχαστη και ολιστική εμπειρία.