Η Νατάσα Θεοδωρίδου δίνει εικόνα στο «Δεν Με Αφορά»

Λαμπερή και ευδιάθετη όσο ποτέ, η Νατάσα Θεοδωρίδου οπτικοποίησε το «Δεν Με Αφορά» με τη συμμετοχή – έκπληξη του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου δίνει μορφή στο τραγούδι που έγινε σύνθημα.

Το «Δεν Με Αφορά» είναι το νέο ραδιοφωνικό σήμα μέσα από την ολοκαίνουρια δισκογραφική δουλειά της αγαπημένης ερμηνεύτριας, η οποία έχει το γενικό τίτλο «Ποτέ Δεν Έφυγα Από ‘Δω» και αναρριχήθηκε στο Νο1 του επίσημου IFPI Chart.

Η δημιουργία του άλμπουμ επάνω σε μία πολύ ιδιαίτερη και σίγουρα ξεχωριστή ιδέα.

Τα 11 τραγούδια του δίσκου τα υπογράφουν συνθετικά μία σειρά από πασίγνωστους τραγουδιστές που παράλληλα είναι και επιτυχημένοι τραγουδοποιοί. O Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Νίκος Βέρτης, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Σαμπάνης. συναντιούνται για πρώτη φορά στο ίδιο δισκογραφικό εγχείρημα και η Νατάσα Θεοδωρίδου δίνει πνοή στις δημιουργίες τους με τις ερμηνείες της.

Για πρώτη φορά επίσης η Νατάσα Θεοδωρίδου αναλαμβάνει προσωπικά την παραγωγή σε ένα άλμπουμ της, έχοντας βέβαια την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Το «Δεν Με Αφορά» είναι ένα δροσερό τραγούδι, γεμάτο ζωντάνια, με έναν απίστευτα καλοκαιρινό και εντελώς ακαταμάχητο ρυθμό.

Λαμπερή και ευδιάθετη όσο ποτέ,, η Νατάσα Θεοδωρίδου οπτικοποίησε το νέο ραδιοφωνικό single του «Ποτέ Δεν Έφυγα Από ‘Δω» υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Γιάννη Παπαδάκου.

Στο video clip εμφανίζεται και συνθέτης του τραγουδιού, ο οποίος και δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Παρεμπιπτόντως, τους στίχους υπογράφει η Όλγα Βλαχοπούλου.

Με τη διάθεση ανεβασμένη στα ύψη, οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες πέρασαν καταπληκτικά στα γυρίσματα και αυτό ακριβώς το κλίμα αναμένεται να αποτυπωθεί και στις οθόνες μας.

Το video clip του «Δεν Με Αφορά» έρχεται σε λίγες ημέρες από τη Heaven Music.

hit channel

https://www.youtube.com/watch?v=dYlFm98vYKs