«GTFO»: Η Mariah Carey επανεμφανίζεται με νέο τραγούδι

Η Mariah Carey επανεμφανίζεται με το νέο single «GTFO», το οποίο κυκλοφορεί από την Epic Records / Sony Music.

Η πιο επιτυχημένη τραγουδίστρια των 90’s εξακολουθεί να αποδεικνύει τη χαρακτηριστική άνεση με την οποία μετακινείται ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μουσικής, έχοντας τραγουδήσει από dance – pop μέχρι hip – hop δημιουργίες. Επίσης συνεχίζει να φημίζεται για την εξαιρετική ευκολία με την οποία ελίσσεται σε φωνητικές ακροβασίες.

Η ειδοποιός διαφορά σε σχέση με άλλους πολυσύνθετους αστέρες είναι ότι η Αμερικανίδα ντίβα έχει συνυπογράψει σχεδόν όλα τα τραγούδια της που έχει ερμηνεύσει, έχοντας ξεκινήσει να γράφει μουσική λίγο πριν ενηλικιωθεί.

Τη συλλογή της κοσμούν Carey 5 βραβεία Grammy, 19 World Music Awards, 10 American Music Awards και 14 Billboard Music Awards, μεταξύ άλλων, ενώ έχει σημειώσει πωλήσεις άνω των 200 εκατομμυρίων αντιτύπων παγκοσμίως και θεωρείται μία από τους εμπορικότερους καλλιτέχνες όλων των εποχών.

Τεσσεράμισι χρόνια έπειτα από τον τελευταίο δίσκο της με γενικό τίτλο «Me. I Am Mariah… The Elusive Chanteuse», η Mariah Carey επανέρχεται με εμφανώς ανανεωμένη διάθεση, τόσο σε προσωπικό όσο και μουσικό επίπεδο.

Το νέο single της Mariah Carey έχει τον (αθυρόστομο) τίτλο «GTFO» και προμηνύει το 15ο ολοκληρωμένο άλμπουμ της τραγουδίστριας.

Την παραγωγή έχει επιμεληθεί ο 33χρονος Καναδός Nineteen85 (Paul Jefferies), ο οποίος είναι βραβευμένος με Grammy και αποτελεί έναν από τους συχνούς συνεργάτες του Drake.

hit-channel