Λεωνίδας Γρηγοράκος: Ανοιχτή Επιστολή προς τους Λάκωνες

Αγαπητοί συμπολίτες μου,

Μετά την επίσημη ανακήρυξη των υποψηφίων του Κινήματος Αλλαγής στον νομό Λακωνίας, το βλέμμα όλων μας είναι στραμμένο στην κρίσιμη μάχη της 7ης Ιουλίου.
Οι δεσμοί που έχω αποκτήσει, χρόνια τώρα, με τους Λάκωνες, μού επιτρέπουν να υποστηρίξω για άλλη μια φορά ότι οι προοδευτικές δυνάμεις θα κερδίσουν τον αγώνα.
Κι αυτό διότι στηρίζονται στα ισχυρά τους επιχειρήματα και στις συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις τους για την ανάκαμψη της χώρας και της οικονομίας. Και προπαντός γιατί η δύναμη της αλήθειας είναι ακατανίκητη.
Η φωνή της προοδευτικής Λακωνίας θα είναι και στη νέα Βουλή ισχυρή και δυνατή.
Απευθύνομαι σε όλους τους συμπολίτες μου που βίωσαν τα τραγικά αδιέξοδα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά και σε εκείνους που δεν ασπάζονται τις συντηρητικές πολιτικές που πρεσβεύει η Νέα Δημοκρατία.
Τους ζητώ με νηφαλιότητα και περίσκεψη να σκεφθούν τι αφήνουν πίσω τους οι ανερμάτιστοι και ανεκδιήγητοι σημερινοί κυβερνώντες. Αλλά και να αναλογιστούν αν οι νεοδημοκρατικές διακηρύξεις συνιστούν απάντηση για την έξοδο από την κρίση.
Απευθύνομαι επίσης σε όλους εκείνους που προβληματίζονται και ανησυχούν, βλέποντας τη μισαλλοδοξία, την αντιπαλότητα και την εχθροπάθεια να βρίσκουν, έστω και μικρή, ανταπόκριση στους πολίτες της περιοχής μας.
Το μήνυμά μας στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση δεν μπορεί παρά να είναι ηχηρό:
ΝΑΙ στις προοδευτικές δυνάμεις στη Βουλή.
ΟΧΙ στην ακροδεξιά και στη Χρυσή Αυγή.
Τις δημοκρατικές δυνάμεις μπορεί να τις χωρίζουν οι διαφορετικές απόψεις, οι διαφορετικές προσεγγίσεις, τα διαφορετικά προγράμματα, τις ενώνουν όμως ο σεβασμός στην κοινοβουλευτική δημοκρατία, η κοινή αντίληψη ότι πρέπει να πάμε μπροστά, κλείνοντας τον δρόμο στα φαντάσματα του παρελθόντος.

Φιλικά,

Λεωνίδας Γρηγοράκος