Γκλέτσος: Επιδεικνύει γιαούρτι με το πρόσωπο του Μητσοτάκη

Ο Απόστολος Γκλέτσος ποζάρει κρατώντας το γιαούρτι με το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη

Λίγες ώρες μετά τα δημόσια σχόλια που έκανε κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Απόστολος Γκλέτσος εκτοξεύοντας «απειλές» σε βάρος του, τώρα δημιούργησε μια φωτογραφία ενός γιαουρτιού που πάνω του έχει την φωτογραφία του πρωθυπουργού.

Μάλιστα φαίνεται να ποζάρει κρατώντας το γιαούρτι.

Η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση σχολιάζοντας την συμπεριφορά αυτή του Απόστολου Γκλέτσου υποστηρίζοντας πως ξεπέρασε «κάθε όριο χυδαιότητας».

Αναλυτικά επισημαίνει:

«Ο κ. Γκλέτσος, μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, ξεπερνώντας κάθε όριο χυδαιότητας, λίγες ημέρες μετά τις απειλές του για επίθεση με γιαούρτι κατά του Πρωθυπουργού, επανήλθε σε αυτές μέσω βίντεο όπου επιδεικνύει γιαούρτι με το πρόσωπο του Πρωθυπουργού. Απαιτούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις τραμπούκικες και φασιστικές λογικές του κ. Γκλέτσου. Θα ζητούσαμε και την αυτονόητη διαγραφή του, αλλά στο κόμμα του Πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται, συνεχίζουν ακάθεκτοι να προκαλούν κάθε δημοκράτη με την πλήρη ανοχή του κ. Τσίπρα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Απόστολος Γκλέτσος σε δημόσια τοποθέτησή του επιτέθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας: «Άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;» κάνοντας το συγκεκριμένο σχόλιο κάτω από ανάρτηση του περιφερειακού συμβούλου στο Facebook, πριν από δύο μέρες.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής!» Σπύρος Λάμπου έγραψε στο προφίλ του στο Facebook:

«Έρχεται ο Μητσοτάκης στη Λαμία…

Για να δούμε ποιοι

Θα είναι στο θέατρο;

Και μην ακούσω ότι είναι ο πρωθυπουργός και πρέπει να πάνε !

Είμαστε σε προεκλογική περίοδο και μάλιστα μετα το έγκλημα των Τεμπών !

Όποιος θέλει να τον συναντήσει θεσμικά , υπάρχει το δημαρχείο κλπ !

Στο θέατρο θα είναι καθαρή κομματική προεκλογική ομιλία !

Για να δούμε …

Για να ξέρουμε ντε !».