Γιώργος Παπαδόπουλος | Το χειρότερό σου ψέμα – Έρχεται!

Το πρώτο δείγμα από το καινούργιο single του Γιώργου Παπαδόπουλου κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος αποκαλύπτει ένα απόσπασμα από «Το Χειρότερό Σου Ψέμα» και φέρνει στο φως όλη την αλήθεια του νέου τραγουδιού του.

Η αλήθεια και το ψέμα σε πολλές περιπτώσεις αποτελούν τις δύο πλευρές του ίδιου νομίσματος. Το ψέμα είναι άμεσα συνδεδεμένο με την αλήθεια και χρησιμοποιείται για να την αποκρύψει. Να αποκρύψει όσα αρνούμαστε να κοιτάξουμε κατάματα. Όπως τη μοναξιά και την απογοήτευση μετά το χωρισμό.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος επιστρέφει δισκογραφικά μετά την επιτυχία «Να Περνάς», μία δυναμική μπαλάντα που διένυσε επτά συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart και έξι συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 20 της μικτής κατάταξης.

Το νέο τραγούδι του έχει τον τίτλο «Το Χειρότερό Σου Ψέμα» και το πρώτο δείγμα κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Τη μουσική υπογράφει αυτοπροσώπως ο ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός της νέας γενιάς και οι στίχοι ανήκουν στην Όλγα Βλαχοπούλου, η οποία έβαλε τη σφραγίδα της και στο «Να Περνάς».

«Το Χειρότερό Σου Ψέμα» θα έρθει στις οθόνες μας οπτικοποιημένο, με ένα video clip ασπρόμαυρης αισθητικής που γυρίστηκε υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Γιάννη Παπαδάκου.

Το νέο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής την Παρασκευή 1 Μαρτίου από την Panik Records και την Criminal Μusic.

hit channel