Γιώργος Σαμπάνης: Ακούστε το νέο άλμπουμ «Παράξενα Δεμένοι»

Μία πρωτότυπη μουσική ατμόσφαιρα διαπνέει το νέο άλμπουμ του Γιώργου Σαμπάνη.

Ο Γιώργος Σαμπάνης κυκλοφορεί τη νέα δισκογραφική δουλειά του «Παράξενα Δεμένοι».

Ο πιο ταλαντούχος τραγουδιστής – τραγουδοποιούς της γενιάς του και αδιαμφισβήτητα ένας από τους στυλοβάτες της σημερινής ελληνικής μουσικής, επιστρέφει με καινούργιο ολοκληρωμένο δίσκο και 11 ξεχωριστά τραγούδια που θα αποτελέσουν τις επιτυχίες των επόμενων μηνών.

Τις εκπληκτικές συνθέσεις υπογράφει προσωπικά ο Γιώργος Σαμπάνης με το ανεξάντλητο ταλέντο του, δίνοντας μορφή στους κοφτερούς της κορυφαίας Ελεάνας Βραχάλη, που παραμένει στο πλευρό του για ακόμα ένα δίσκο.

Το έργο των ενορχηστρώσεων ανέλαβε ο Soumka, το τρίτο μέλος αυτής της ομάδας που έχει αφήσει το δικό της αποτύπωμα και εγγυάται κάθε φορά το αποτέλεσμα.

Το άλμπουμ «Παράξενα Δεμένοι» καταγράφει την πρόοδο και την εξέλιξη του Γιώργου Σαμπάνη και των συνεργατών του. Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι σε γοητευτικούς ήχους, όπου τα ηλεκτρονικά στοιχεία με επιρροές από προηγούμενες δεκαετίες έχουν εμφανή παρουσία.

Το εξώφυλλο του «Παράξενα Δεμένοι», σε εικονογράφηση της Dark Side Tattoo Society και artwork της fox design, είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο εντυπωσιακά εικαστικά που έχουμε δει στην ελληνική δισκογραφία τα τελευταία χρόνια.

Διαστημικό θέμα με φουτουριστικές τάσεις, pop-art επιρροές και ψυχεδελικές αναφορές συνθέτουν ένα πολύχρωμο κολλάζ που μαγνητίζει τα βλέμματα και ασκεί μία «παράξενη» έλξη, αποτυπώνοντας με ευφάνταστο και ευρηματικό τρόπο τον τίτλο του άλμπουμ.

Προάγγελοι του άλμπουμ ήταν το «Φταίει», μία δυναμική μπαλάντα με πρωτόγνωρη δομή που αναρριχήθηκε στο Νο. 4 του ελληνικού Airplay Chart, και το ολοκαίνουργιο single «Επιλογή», ένα από τα καλύτερα «διαμάντια» που έχει φιλοτεχνήσει ο Γιώργος Σαμπάνης.

Ο δίσκος ολοκληρώνεται με το «Σκιά Στη Γη», ένα τραγούδι – έκπληξη που έγραψαν ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ελεάνα Βραχάλη προκειμένου να επικοινωνήσουν, να υποστηρίξουν και να διαδώσουν το έργο της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε). Όλα τα έσοδα του τραγουδιού παραχωρήθηκαν από την Cobalt Music στην Ε.Δ.Κ.Ε.

Η νέα δισκογραφική δουλειά «Παράξενα Δεμένοι» του Γιώργου Σαμπάνη κυκλοφορεί από την Cobalt Music και είναι ήδη διαθέσιμη σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής. Από τη Δευτέρα 1 Απριλίου θα βρίσκεται και στα ράφια των δισκοπωλείων.

Το tracklist του άλμπουμ «Παράξενα Δεμένοι»:

1. Μ’ Ένα Σου Βλέμμα
2. Επιλογή
3. Οι Πληγές Μου
4. Παράξενα Δεμένοι
5. Μάτια Μου
6. Άλλαξέ Τα Όλα
7. Χαμηλά
8. Φταίει
9. Τι Είσαι Για Μένα
10. Ήρθες Για Να Μείνεις
11. Σκιά Στη Γη

Hit Channel