Γιάννης Μπάρδης – Sparta Gourmet: «6 χρόνια αξιοπιστίας και ποιότητας»

Όλα όσα δήλωσε στην κάμερα του Flynews ο πρόεδρος της εταιρείας για την τρέχουσα ελαιοκομική χρονιά, τη συνεργασία με τους παραγωγούς, τις τιμές, καθώς και τα επόμενα σχέδια

Έχοντας συμπληρώσει 6 χρόνια ποιοτικής και αξιόπιστης λειτουργίας, το Sparta Gourmet συνεχίζει να πρωτοπορεί, ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες ανάγκες των παραγωγών κι ευρύτερα της κοινωνίας, μέσα από επιστημονικές και καινοτόμες μεθόδους.

Η φετινή ελαιοκομική χρονιά αποτελεί μία πρόκληση σε παγκόσμιο επίπεδο και για το θέμα αυτό μίλησε, στην κάμερα του Flynews, ο πρόεδρος της εταιρείας, κύριος Γιάννης Μπάρδης. 

Ο επικεφαλής της Sparta Gourmet καταπιάστηκε με την κατάσταση που επικρατεί φέτος στο χώρο του ελαιολάδου, τις τιμές, αλλά και την παρατεταμένη ξηρασία που επηρέασε την παραγωγή, αποφεύγοντας προς το παρόν να κάνει πρόβλεψη για την επόμενη ημέρα του πολύτιμου προϊόντος, όπως το χαρακτήρισε.

Τέλος, αναφορικά με τις ανυπόστατες φήμες περί πώλησης του εργοστασίου, ο κύριος Μπάρδης ξεκαθάρισε ότι η εταιρεία παραμένει στην οικογένεια Βαλιώτη και συνεχίζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της.

Δείτε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο video που ακολουθεί.