Η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη στη Σπάρτη | Δηλώσεις (video)

Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Την Σπάρτη επισκέφτηκε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020 η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη.

Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» η οποία θα συνοδεύεται και από άλλα μέλη της Επιτροπής έχει σειρά επαφών με τοπικούς φορείς στο πλαίσιο της προετοιμασίας των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Η συνάντηση εργασίας έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό κέντρο Γεωργίου και Χρυσαυγής Σαϊνοπούλου.

Στην ομιλία της η κυρία Αγγελοπούλου μεταξύ άλλων είπε: “Μας έκαναν εντύπωση οι προτάσεις των δήμων Ευρώτα και Μονεμβασιάς,  γιατί είναι προτάσεις που ουσιαστικά συνδέουν το παρελθόν με το μέλλον του τόπου σας. Αναμένουμε και τις προτάσεις του δήμου Σπάρτης. Μέχρι στιγμής πάνω από 1800 προτάσεις έχουν γίνει στη σχετική πλατφόρμα.”

Τέλος η πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” απατώντας σε ερώτηση του δημάρχου Σπάρτης κ.Π.Δούκα περί των δαπανών που θα προκύψουν και αν θα καλυφθούν από το κράτος, τόνισε ότι η χρηματοδότηση των εκδηλώσεων-δράσεων θα γίνει αποκλειστικά από χορηγίες.

Από την πλευρά του ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιος μεταξύ άλλων δήλωσε: ” Τη Σπάρτη ή την αγαπάει κανείς με την καρδιά του ή δεν την αγαπάει καθόλου. Μεσοβέζικα πράγματα εδώ δεν χωράνε. Ο εορτασμός για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση να γίνει ενωτικός και όχι διασπαστικός.”

Δείτε το video του Flynews:

Δείτε τις ομιλίες

https://www.facebook.com/flynews.gr/videos/373029130545918/