Για όλους και για όλα η ομιλία Παππά στη Σπάρτη | Κορυφαία θέματα στην ατζέντα (video & pcs)

Τη Σπάρτη επισκέφθηκε χθες ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Επικοινωνιών και Ενημέρωσης, κύριος Νίκος Παππάς, ο οποίος συνάντησε την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας, κυρία Τζανετέα, το δήμαρχο Σπάρτης, κύριο Βαλιώτη, αλλά και εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων και των επιχειρηματιών του νομού. Η επίσκεψή του ολοκληρώθηκε με την εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Red Hall, στο κέντρο της Σπάρτης. Ο FLY με δύο μέσα ενημέρωσης ( το ραδιόφωνο FLY 89.7 και το site flynews.gr) κάλυψε με εικόνα και ήχο τη συγκέντρωση. Εκεί ο υπουργός αναφέρθηκε σε μία πλειάδα θεμάτων. Αρχικός άξονας της ομιλίας του ήταν τα έργα που πραγματοποιούνται και δρομολογούνται στη Λακωνία.

Ακολούθως, ο υπουργός τοποθετήθηκε επί των πολιτικών εξελίξεων, κάνοντας ένα μικρό απολογισμό του κυβερνητικού έργου, αλλά και των αλλαγών που έρχονται στη μεταμνημονιακή Ελλάδα.

Φυσικά, κορυφαίο θέμα της χθεσινής ομιλία του κυρίου Νίκου Παππά ήταν η συμφωνία των Πρεσπών, για την οποία τόνισε ότι λύνει ένα πρόβλημα πολλών ετών.

Τέλος, ο υπουργός αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έρχονται μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας. Ειδικότερα, έκανε λόγο για ψηφιακή γεωργία, ταχύτατο διαδίκτυο για όλους και παντού, λιγότερη γραφειοκρατία μέσω των τεχνολογικών συστημάτων, αλλά και διευκόλυνση των επιχειρηματιών. Φυσικά, καταπιάστηκε και με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.