Γεωργαλής στον Fly: «Αν επιφυλάσσεται ο κος Βαλιώτης, επιφυλάσσομαι κι εγώ»

Απάντηση για όσα δήλωσε ο τέως δήμαρχος Σπάρτης στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τη φραστική επίθεση που φέρεται να δέχτηκε από τον ανάδοχο της Παλαιολόγου

Κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης της 22ας Μαρτίου, ο τέως δήμαρχος, κύριος Βαλιώτης, στο πλαίσιο της τοποθέτησής του για την ανάπλαση της Παλαιολόγου, υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι δέχτηκε φραστική επίθεση στο κέντρο της πόλης από τον ανάδοχο, κύριο Γεωργαλή, ο οποίος του  ζήτησε σε έντονο ύφος να πληρωθεί για το έργο που είχε αναλάβει επί δημαρχίας του, για το οποίο μάλιστα δικαιώθηκε και δικαστικά. Για το συγκεκριμένο ζήτημα, ο κύριος Βαλιώτης υποστήριξε ότι θα ακολουθήσει τις νόμιμες διαδικασίες, κάνοντας λόγο για συκοφάντηση.

Σήμερα, στην πρωινή ζώνη του Fly, ο κύριος Γεωργαλής θέλησε να απαντήσει για το συγκεκριμένο ζήτημα, αναφέροντας ότι το 2018 έλαβε μία προμήθεια φωτιστικών LED, για την οποία δεν έχει πληρωθεί μέχρι και σήμερα. Ως εκ τούτου, επιβεβαίωσε τον έντονο διάλογο με τον κύριο Βαλιώτη, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι αν επιφυλάσσεται εκείνος, επιφυλάσσομαι κι εγώ. Επιπλέον, σημείωσε ότι έχει δικαιωθεί στο διοικητικό εφετείο, το οποίο του αναγνώρισε και την καταβολή τόκων, ενώ δεν παρέλειψε να εξηγήσει ότι η νυν δημοτική αρχή δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω, δεδομένης της απόφασης που έχει ληφθεί.