«Γεια Σου» | Νέο τραγούδι από Θεοφάνους και Ασλανίδου

Μία τρυφερή μελωδία εν μέσω καραντίνας

Ένα πιάνο και μία φωνή αρκούν για να μαγέψουν όταν πίσω τους βρίσκονται ο Γιώργος Θεοφάνους και η Μελίνα Ασλανίδου.

Ο Γιώργος Θεοφάνους και η Μελίνα Ασλανίδου μοιράζονται το «Γεια Σου», ένα τρυφερό τραγούδι που γράφτηκε μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες αυτής της περιόδου.

Η συνεργασία του καταξιωμένου συνθέτη και της σπουδαίας ερμηνεύτριας, που τους συνδέει βαθιά φιλία, έγινε με τις ευλογίες του κοινού.

Ο Γιώργος Θεοφάνους έγραψε το τραγούδι και όταν ζήτησε μέσω των social media τη γνώμη του κόσμου για τον ιδανικό ερμηνευτή, η Μελίνα Ασλανίδου συγκέντρωσε τις προτιμήσεις.

«Επιλέξατε το Μελινάκι και η χαρά μου είναι μεγάλη. Της το είπα και έγινε πραγματικότητα με ό,τι συνθήκες είχαμε ο καθένας σπίτι του», σχολιάζει ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Σαν μάννα εξ ουρανού ήρθε αυτό το τραγούδι και χτύπησε την πόρτα του σπιτιού μου. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς που με τιμήσατε με την επιλογή σας και μου δώσατε την ευκαιρία να συνεργαστώ με αυτόν τον υπέροχο συνθέτη και φίλο», αναφέρει η Μελίνα Ασλανίδου.

Το «Γεια Σου» συνοδεύεται από ένα homemade video, στο οποίο ο Γιώργος Θεοφάνους παίζει πιάνο και η Μελίνα Ασλανίδου ερμηνεύει, δείχνοντας σε όλους πως η μαγεία της μουσικής και των συναισθημάτων μπορούν να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια.

«Είμαι μες στη φαντασία σου, δεν είμαι αληθινή κι όσο και να το παλεύω πάντοτε γυρνάω εκεί… Μου ‘μαθες όλα όσα ξέρει η καρδιά σου και το “γεια σου” μου το έμαθες εσύ…»

Κυκλοφορεί από την Panik Records.

hit-channel