Γαστούνη | Πακιστανός αποπειράθηκε να βιάσει 8χρονο

Μια υπόθεση απόπειρας βιασμού απο 21χρονο Πακιστανό σε βάρος 8χρονου αλλοδαπού αγοριού, συγκλονίζει την τοπική κοινωνία στο Ρουπάκι Γαστούνης. Η υπόθεση εκτιλύχθηκε το βράδυ της Δευτέρας, ουσιαστικά στο σπίτι της οικογένειας των αλλοδαπών εργατών του μικρού παιδιού.

Όπως αναφέρει το ilialive, η τραγική αυτή ιστορία έγινε αντιληπτή απο τη μητέρα του αγοριού, όταν είδε το γιό της να μπαίνει μέσα στο σπίτι κλαίγοντας και με κατεβασμένο το παντελόνι του. Νωρίτερα το αγοράκι μαζί με τα άλλα τρια αδερφάκια του, έπαιζαν στην αυλή του σπιτιού.

Εκεί το πλησίασε ο 21χρονος Πακιστανός, κατάφερε να το απομακρύνει απο τα άλλα παιδιά, του έκλεισε το στόμα και το μετέφερε σε κοντινή παράγκα που διαμένει. Προσπάθησε να βιάσει το παιδάκι χωρίς ευτυχώς να τα καταφέρει, ωστόσο ο ίδιος κατάφερε να ικανοποιήσει ένα μέρος από τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Οι γονείς του αγοριού μόλις αντιλήφθηκαν τι ακριβώς συνέβη, μετά και τις περιγραφές του παιδιού, ενημερώσαν την Αστυνομία που συνέλαβε τον δράστη που αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας βιασμού ανήλικου σε βαθμό κακουργήματος.