Στη ΓΑΔΑ ο Δημήτρης Λιγνάδης

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, συνοδευόταν από τον δικηγόρο του, προκειμένου να ενημερωθεί αν υπάρχει ένταλμα σε βάρος του. Ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο δικηγόρος του ζήτησαν και συναντήθηκαν με αξιωματικό της Ασφάλειας Αττικής, ο οποίος τους ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης και στην συνέχεια αποχώρησαν, δηλώνοντας ότι είναι στην διάθεση των αρχών, αν χρειαστεί. Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, άφησε στους αστυνομικούς την κάρτα του και τα τηλέφωνά του για την περίπτωση που τον αναζητήσουν.

“Μετά από έντονη φημολογία περί εντάλματος σύλληψης και αλλεπάλληλες κλήσεις από δημοσιογράφους τόσο προς εμένα όσο και προς τον κ. Λιγνάδη, ζήτησα ενημέρωση από τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες μου είπαν ότι ο κος Λιγνάδης δεν αναζητείται. Είμαστε ακόμα σε αναμονή. Συνεχίζουμε να μην έχουμε κάτι (σ.σ. καταγγελία) στα χέρια μας. Ο κ. Λιγνάδης είναι στη διάθεση των αρχών”, δήλωσε στο newsit.gr ο δικηγόρος του, Νίκος Γεωργουλέας, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει εάν ο σκηνοθέτης προσήλθε ή όχι στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργουλέα, ο ίδιος και ο Δημήτρης Λιγνάδης δουλεύουν ήδη πάνω στο θέμα της υπεράσπισης του σκηνοθέτη, ο οποίος είναι συγκεντρωμένος και με σκέψη συγκροτημένη απέναντι στο θέμα της υπεράσπισης του, παρά τη μεγάλη πίεση που δέχεται αυτή τη στιγμή από όλα τα δημοσιεύματα και όσα αναφέρουν τα media.