Φωτιά στην Ηλεία: Τραυματίστηκε και δεύτερος πυροσβέστης

Ένας ακόμη πυροσβέστης, τραυματίστηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, κατά την διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης στην πυρκαγιά που καίει ανεξέλεγκτη από το πρωί στα Άγναντα, του δήμου Ήλιδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας έχει χτυπήσει στο κεφάλι από ρίψη νερού των air tractors, και έχει κληθεί ασθενοφόρο, για την άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα κατά τις προσπάθειες κατάσβεσης τραυματίστηκε ο πρώτος πυροσβέστης ο οποίος διεκομίσθη στην Πάτρα με εγκαύματα.

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στα Άγναντα Ηλείας: Μάχη πυροσβεστών και πολιτών να σώσουν τα σπίτια

Ανεξέλεγκτη είναι η φωτιά στα Άγναντα στη Ηλεία που εκδηλώθηκε το πρωί της Πέμπτης σε αγροτοδασική έκταση ενώ οι φλόγες είναι σε απόσταση αναπνοής από τα πρώτα σπίτια του ορεινού οικισμού.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά που καίει ενώ νωρίτερα ένας πυροσβέστης υπέστη εγκαύματα στα άκρα κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της φωτιάς.

Ο πρώτος τραυματίας πυροσβέστης διακομίστηκε και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, «Άγιος Ανδρέας», της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες γλίτωσε τα χειρότερα λόγω του ότι ήταν άρτια εκπαιδευμένος και έφερε το σύνολο των απαραίτητων μέσων ατομικής προστασίας σε αντίθετη περίπτωση θα είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα.