«Φταίει»: Ο Γιώργος Σαμπάνης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

Ο Γιώργος Σαμπάνης ανανεώνεται δισκογραφικά με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που έχει τον τίτλο «Φταίει».

Δύο χρόνια μετά τη δισκογραφική δουλειά «Λόγια Που Καίνε», που σύστησε αλλεπάλληλες κορυφαίες επιτυχίες, ο πιο ταλαντούχος τραγουδιστής – τραγουδοποιός της γενιάς του θα γοητεύσει το κοινό με νέες συναρπαστικές δημιουργίες, έχοντας καθηλώσει με τα τραγούδια του τελευταίου άλμπουμ του.

Το «Σε Σένα Σταμάτησε Η Καρδιά» ήταν μία επιτυχία που αγαπήθηκε στιγμιαία και σταμάτησε την καρδιά και την αναπνοή μέχρι το επόμενο τραγούδι. Ακολούθησε το «Μην Ανησυχείς», μία σπάνια σχισμή πίστης στον αληθινό έρωτα, έκανε θραύση και κατέκτησε την κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, όσον αφορά το ελληνικό ρεπερτόριο.

Το «Μόνο Εσύ» αφιερώθηκε ολοκληρωτικά στον έρωτα και κρεμάστηκε από την «κλωστή» της αγάπης. Τη σκυτάλη πήρε το «Μπορείς Και Χειρότερα». Ιδανικά ο ηλεκτρισμένος κύκλος συναισθημάτων συνεχίστηκε με το «Πίσω» και έκλεισε με το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου, «Λόγια Που Καίνε».

Ταυτόχρονα με την επιστροφή του στη νυχτερινή Αθήνα και στη σκηνή του «Acro Club» για έκτη συνεχόμενη σεζόν, από τις 19 Οκτωβρίου, ο Γιώργος Σαμπάνης επανέρχεται και δισκογραφικά.

Το νέο τραγούδι του φέρει τον τίτλο «Φταίει» και η ομάδα της επιτυχίας δεν αλλάζει: Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος, τους στίχους η Ελεάνα Βραχάλη και την ενορχήστρωση ο Soumka.

Το «Φταίει» έρχεται σε αποκλειστική μετάδοση ανά επιλεγμένες ραδιοφωνικές συχνότητες της χώρας από τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου. Κυκλοφορεί επίσημα από την Cobalt Music τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου.

hit-channel