Φοβερός Anser έβαλε «φωτιά» στην Σπάρτη (video)

Ένα βράδυ που θα μείνει αξέχαστο

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022, πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη πρώτη του συναυλία στη Σπάρτη με ελεύθερη είσοδο στο πάρκο Ευρώτα σε μια επετειακή εμφάνιση αφιερωμένη στο παρελθόν, αλλά και στο μέλλον του που διοργάνωσε άρτια το Ν.Π. του δήμου Σπάρτης και η πρόεδρος κα.Πρέβα, ενώ την Οργάνωση Παραγωγής είχε η  Action Εστί | Artist & Event Management.

Χιλιάδες κόσμου όλων των ηλικιών ήταν εκεί για τον Anser και την μουσική του παρέα και γιόρτασαν μαζί τα 15 χρόνια του «Εν Δράσει»

Ένα βράδυ που θα μείνει αξέχαστο

Δείτε βίντεο του flynews από τη συναυλία

Ήταν Παρασκευή 30 Ιουνίου 2006 όταν ο Anser, κατά κόσμον Γιάννης Γιαννακόπουλος, ανέβηκε για πρώτη φορά στη μικρή σκηνή του «Afterdark» στα Εξάρχεια, μαζί με το συγκρότημα του «Flowjob» για να ακουστούν οι πρώτοι στίχοι «Προσοχή δώστε και νιώστε δέος». Δεκαπέντε χρόνια μετά, ο ίδιος συνεχίζει ακάθεκτος να κάνει αυτό που αγαπά έρχεται στον τόπο που υμνεί στα τραγούδια του, στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, την αγαπημένη του Σπάρτη για μια μεγάλη εορταστική μουσική βραδιά.

Anser | Who is Who

Ο Anser αρχικά έγινε γνωστός συμμετέχοντας στο συγκρότημα FlowJob. Έπειτα από δύο κυκλοφορίες άλμπουμ του συγκροτήματος, το For Free (2006) και το Freeload (2007), ο Anser κυκλοφόρησε το πρώτο του σόλο άλμπουμ «Ιθύνων Νους» (2008). Η λυρική του επιδεξιότητα, σε συνδυασμό με την πολυπλοκότητα και την μοναδικότητα του flow του τον έκαναν να ξεχωρίσει στην underground σκηνή.

Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον Λόγος Απειλή στην κυκλοφορία του άλμπουμ 1% (2015) και συνέχισε με τον κορυφαίο παραγωγό Eversor. Το δυναμικό και παθιασμένο δίδυμο έχει κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ μέχρι στιγμής, το Flow Royal (2013) και το Άδυτο (2019), τα οποία αγαπήθηκαν από την ελληνική κοινότητα του Hip Hop και τους πιστούς ακόλουθους του Λακεδαιμόνιου καλλιτέχνη. Το 2021 τον βρίσκει συναυλιακά να κάνει τη μεγαλύτερη hip hop συναυλία της χρονιάς έχοντας τον Βέβηλο στο πλευρό του, καθώς τα singles που κυκλοφορεί γνωρίζουν επιτυχία τόσο στο διαδίκτυο όσο και στις καρδιές των ακροατών του. Την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022, παλιά και νέα τραγούδια βρήκαν τη θέση τους στα χείλη των ακροατών, καθώς ο Anser αφηγήθηκε και παράλληλα έγραψε (τη) μουσική (του) ιστορία.