Football League | Σπάρτη – ΟΦΗ 0 : 3 (video)

Το Σάββατο 17.02.2018 η Σπάρτη υποδέχτηκε τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής στη Football League.

Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι η Κρητική ομάδα πήρε  δίκαια τη νίκη με 0-3. Τα γκολ πέτυχαν οι Μαχαίρας 24′ και Μάνος 70′ & 89′.

Μεγάλες ευκαιρίες για τη Σπάρτη  στο 65′ ‘οταν μετά από απευθείας εκτέλεση φαουλ του Τριανταφυλλάκου η μπάλα κατέληξε λίγο αουτ και στο 65’ πλασέ του Ζουλιώτη λίγο αουτ απο το δεξί δοκάρι του Στρέζου.

Ένταση σημειώθηκε στο 8ο λεπτό ανάμεσα σε οπαδούς της Σπάρτης και τους ανθρώπους του πάγκου των φιλοξενούμενων, που οδήγησε σε ολιγόλεπτη διακοπή, μία από τις πολλές στο πρώτο μέρος.

Σπάρτη (Τάκης Αποστολάκος): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Νιάρος, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Τζιμόντζι, Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Γραικός, Ράνος, Γουόρντεν.

Τρακάκης, Βοσνακίδης, Δοδοντσάκης, Μουζακίτης, Μπέλης, Μπουζούκης, Σάββα, Τσιόφου, Φουρτάδο.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): 12 Στρέζος, 4 Μονιάκης, 22 Πουρτουλίδης, 20 Κομεσίδης, 44 Μπολάκης, 17 Παπαστεριανός, 66 Μαχαίρας, 88 Κουτσιανικούλης, 92 Ποτουρίδης, 11 Μάνος, 9 Βουό.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παναγιώτης Αποστολάκος (προπ. Σπάρτης): Ήταν ένα δύσκολο ματς για εμάς απέναντι σε έναν αντίπαλο που αποτελεί μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Δεν βρεθήκαμε σε καλημέρα με συνέπεια να έρθει ένα βαρύ σκορ για την Σπάρτη. Πληγώθηκε υπερηφάνια μας αλλά με την έλευση του νέου προπονητή πιστεύουμε ότι θα ανασυνταχθούμε και θα πάρουμε τη νίκη στο Αίγιο”.

Αντώνης Ράνος (Σπάρτη): “Δυστυχώς δεν ήμασταν τόσο καλοί όπως στα προηγούμενα παιχνίδια γι’ αυτό ήρθε μια δίκαιη νίκη για τον ΌΦΗ. Εμείς οφείλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα”.

Νίκος Παπαδόπουλος (προπ. ΟΦΗ): ” Πετύχαμε μια σημαντική νίκη μέσα σε μιά έδρα όπου ο αντίπαλος ήταν αήττητος. Ξεκινήσαμε καλά με πρέσινγκ ψηλά ενώ η μικροδιακοπή δεν ήταν υπέρ μας. Βάλαμε ένα υπέροχο τέρμα στο πρώτο ημίχρονο ενώ μετά το 20 ήρθε μια απόλυτα δίκαιη νίκη για την ομάδα μου. Εύχομαι για τον ποδοσφαιριστή μας κάνεις την άστο όλα να πάνε καλά στο οικγενειακό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη και ελπίζω μέχρι το τέλος να είμαστε στις θέσεις άνοδου.

Θανάσης Ντίνας (ΟΦΗ): “Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα αξιόμαχη που παίζει καλή άμυνα. Μπήκαμε αποφασιστικά από την αρχή στο παιχνίδι και πήραμε μια δίκαιη νίκη.”