FLY XMAS Party | Εντυπωσίασε η Ραλλία Χρηστίδου στην κατάμεστη Λέσχη

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, 27 Δεκεμβρίου, το FLY Χ-MAS Party! Φέτος, ο FLY βγήκε … έξω και με προσκεκλημένη τη Ραλλία Χρηστίδου αποχαιρέτησε το 2017 στη Λέσχη Σύμμετρον με τον καλύτερο τρόπο!

Ο Τάκης Καρβουνιάρης και ο Χάρης Βασιλάκος άνοιξαν το party, μέσα από τη Λέσχη, με την καθιερωμένη εορταστική εκπομπή, η οποία μεταδόθηκε σε live streaming από το κανάλι του FLY στο youtube και φυσικά ραδιοφωνικά μέσω του FLY 89.7.

Την αρχή έκαναν το Λακωνικό Ωδείο, η διευθύντρια, κα Ηλέκτρα Βλαχονικολού, και οι μικροί σπουδαστές, οι οποίοι ερμήνευσαν χριστουγεννιάτικες επιτυχίες.

Στη συνέχεια, η κυρία Νικολέττα Παπαδοπούλου, επικεφαλής του Κέντρου Νόησις, με την επιστημονική της ομάδα, έδωσε χρήσιμες συμβουλές στους ακροατές για θέματα που αφορούν το παιδί και τις γιορτές.

Τέλος, η Ραλλία Χρηστίδου ολοκλήρωσε τη ραδιοφωνική εκπομπή του FLY με μία συνέντευξη από καρδιάς, αλλά και αγαπημένες δικές της επιτυχίες, τις οποίες ερμήνευσε με την κιθάρα της.

Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα, ανέβηκε στη σκηνή της Λέσχης Σύμμετρον, η οποία κατακλύστηκε από κόσμο που κινήθηκε στους ρυθμούς της γνωστής ερμηνεύτριας.

Ο FLY σας ευχαριστεί ολόθερμα για τη συμμετοχή, τη στήριξη και τα συγκινητικά σχόλια. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους επιχειρηματίες της Λέσχης Σύμμετρον για τη φιλοξενία, στους χορηγούς για τα δώρα που προσέφεραν, αλλά και στους συνεργάτες που συνέβαλαν από κάθε πόστο για την επιτυχημένη διοργάνωση. Έπεται συνέχεια!

Καλή χρονιά με υγεία και χαμόγελο!

Οι Νικητές των δώρων:

Γεωργία Κόσσυβα: Γεύμα 2 ατόμων από τη Λέσχη Σπάρτης Σύμμετρον

Μπάμπης Ζαχόπουλος: Ένα μπουκάλι από το Vitrine Bar

Γεωργία Μπεκιάρη: Ένας μήνας δωρεάν γυμναστική από το Oxygen Fitness club

Γιώργος Παπαδόπουλος: Μία τηλεόραση 39′ προσφορά του Mega Electrics και του κυρίου Γιάννη Φουντά.

https://www.facebook.com/babis.gklekas/videos/2293605630665738/

https://www.facebook.com/babis.gklekas/videos/2293982443961390/