Φάκελος Υγεία | Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ απαντά για όλα στον Fly

Όσα δήλωσε ο Γιάννης Καρβέλης αποκλειστικά στην πρωινή ζώνη του σταθμού για όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στις νοσηλευτικές μονάδες και τα κέντρα υγείας του νομού Λακωνίας και όχι μόνο.

Απαντήσεις για όλα τα κρίσιμα ζητήματα που άπτονται του χώρου της Υγείας στο νομό Λακωνίας, έδωσε σήμερα, στην πρωινή ζώνη του Fly, ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κύριος Γιάννης Καρβέλης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν τα οργανικά κενά γιατρών στο Νοσοκομείο Σπάρτης και κυρίως αυτά που αφορούν στην Παθολογική και την Παιδιατρική Κλινική, οι προκηρύξεις θέσεων που δεν καρποφορούν, το αίτημα περί κήρυξης της Νοσηλευτικής Μονάδας Σπάρτης ως άγονης, αλλά και το ερώτημα περί έγκαιρης στελέχωσης του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης που κατασκευάζεται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ο κύριος Καρβέλης δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί και σχετικά με το μέλλον της Νοσηλευτικής Μονάδας Μολάων, τα Κέντρα Υγείας του νομού και τις κινητοποιήσεις πολιτών για τα προβλήματα που καταγράφονται στις εν λόγω μονάδες, την απομάκρυνση της κυρίας Αγγελάκου από τη θέση της διευθύντριας του Κ.Υ. Γυθείου, αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα νοσοκομεία της Μεσσηνίας και της Αρκαδίας.