Έχει ήδη παρουσιάσει τις θέσεις του ΚΕΛΑΝ ο πρόεδρος

Ανακοίνωση Κουρτζίδη

«Τέτοιες ώρες, δειλοί και θρασύδειλοι, παράγουν και αναπαράγουν fake news. Εκμεταλλεύονται κάθε τι, προκειμένου να κάνουν την τρίχα τριχιά, μόνο και μόνο για να προπαγανδίσουν κατά του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και του επικεφαλής του.
Ενώ κατηγορούν όσους δεν είναι ειδικοί γιατροί γιατί διατυπώνουν απόψεις, δεν διστάζουν να γίνονται αυτοί ειδικοί γιατροί και να κανιβαλίζουν ακόμη και κατά ενός πολύπειρου συναδέλφου τους, την ώρα που εκείνος δίνει μάχη μέσα στο νοσοκομείο «Σωτηρία».
Χωρίς δισταγμό και αντίλογο, διαστρεβλώνουν τις δημοκρατικές, ανθρώπινες, δημοσιογραφικές και πολιτικές θέσεις του.
Τι πετυχαίνουν; Να εξαγριώνουν τον κόσμο. Να δυναμώνουν τους Ελεύθερους Ανθρώπους. Να γιγαντώνουν το κίνημα και το κόμμα. Να αποδεικνύουν ποιοι είναι πραγματικά ψεκασμένοι και ποιοι είναι πραγματικά φασίστες.
Όσο κι αν επιμένουν, ως εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, θα απαντώ: Ο πρόεδρος Γιώργος Τράγκας είναι σε ΜΕΘ, παρουσιάζει ικανοποιητική κλινική εικόνα, δεν έχει διασωληνωθεί, υποστηρίζεται από οξυγόνο.
Τις δε επίσημες ιδεολογικοπολιτικές αρχές και θέσεις του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, αφού βγάλετε τις τσίμπλες της πώρωσης, μπορείτε να τις αναζητήσετε για να τις διαβάσετε στο kelan.gr ή και στα δελτία τύπου που σας έχουν σταλεί από τις 18 Νοεμβρίου 2021.
Αναφερόμαστε και στη διαχείριση της πανδημίας και στους εμβολιασμούς.
Αυτές τις επίσημες αρχές και θέσεις του ΚΕΛΑΝ τις εκφράζει ο επικεφαλής του, Γιώργος Τράγκας. Κι εκ μέρους αυτών, δηλαδή του κόμματος και του προέδρου, διατυπώνονται επίσημα από τον υποφαινόμενο εκπρόσωπο Τύπου.
Ειδικά αυτές τις κρίσιμες στιγμές, της μάχης που δίνει ο πρόεδρος στο νοσοκομείο με την Covid-19, αλλά και των συστημικών -ύπουλων, δόλιων και ανέντιμων- επιθέσεων που δέχεται το ΚΕΛΑΝ.»