Εξαφάνιση ζευγαριού στη Μεσσηνία

Τρεις μαρτυρίες και φόβοι για διπλή αυτοκτονία

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την εξαφάνιση ζευγαριού Αμερικανών στη Μεσσηνία. Φόβοι για διπλή αυτοκτονία και μαρτυρίες που δίνουν άλλη τροπή στο θρίλερ…

Οι μέρες περνούν και η αγωνία για την εξαφάνιση του ηλικιωμένου ζευγαριού από τις ΗΠΑ κορυφώνεται. Το αντρόγυνο έφυγε από το σπίτι που έμενε στη Μεθώνη στη Μεσσηνία με πιθανό προορισμό τη Μονεμβασιά. Από τις 23 Ιανουαρίου όμως, χάθηκαν τα ίχνη τους και οι έρευνες για τον εντοπισμό τους, δεν απέδωσαν. Η υπηρεσία Silver Alert, έχει δεχθεί 3 κλήσεις από άτομα, που υποστηρίζουν ότι είδαν το αγνοούμενο ζευγάρι. Όλες αυτές οι μαρτυρίες εξετάζονται με προσοχή.

Το ζευγάρι είχε εγκαταλείψει την Αμερική και έμενε χρόνια σε δικό του σπίτι στην περιοχή Ντάπια Μεθώνης με θέα προς τη θάλασσα και το κάστρο. Είχαν αποκτήσει φιλικές σχέσεις και με αρκετούς από τους μόνιμους κατοίκους. Φίλη τους από την περιοχή είναι και η γυναίκα που δήλωσε την εξαφάνισή τους στις 6 Φεβρουαρίου στο Α.Τ της Καλαμάτας κι η οποία άρχισε να τους αναζητά τηλεφωνικά από τις 23 Ιανουαρίου. Η γυναίκα, όσες φορές και αν τους κάλεσε, δεν κατάφερε να τους εντοπίσει με αποτέλεσμα να επικοινωνήσει με την κόρη τους.

Εκείνη με ανάρτησή της, στο facebook φαίνεται πεπεισμένη πως οι γονείς της αυτοκτόνησαν. «Οι γονείς μου αγνοούνται επισήμως και θεωρούνται νεκροί από δική τους θέληση», έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά της.

Η κόρη των αγνοούμενων είναι συναισθηματικά φορτισμένη. Γράφει ότι δεν θέλει τον οίκτο κανενός, παρά μόνο μηνύματα που θα την κάνουν να αισθανθεί καλύτερα. Οι γονείς της, ο 83χρονος David Harrison Robinson και η 80χρονη σύζυγός του, Lukretia Robinson έφυγαν από το σπίτι τους, στην περιοχή Ντάπια Μεθώνης του δήμου Πύλου Νέστορος στην Μεσσηνία, με το αυτοκίνητό τους μάρκας Opel.

Στο μήνυμά της, η κόρη δεν αποσαφηνίζει τα στοιχεία που την κάνουν να πιστεύει ότι οι γονείς της αυτοκτόνησαν. Στο μήνυμά της γράφει αναλυτικά: «Από σήμερα, οι γονείς μου αγνοούνται επισήμως και θεωρούνται νεκροί από δική τους θέληση (λεπτομέρειες δεν είναι διαθέσιμες, καθώς ήταν πολύ κλειστοί άνθρωποι).

Βρίσκονταν στην Ελλάδα όταν συνέβη- δεν ξέρω πού πήγαν για να βάλουν τέλος στη ζωή τους, οπότε μέχρι να βρεθούν τα πτώματά τους χρειάζομαι τη βοήθεια της κοινότητάς μου για να παραμείνω λειτουργική.Όσο περιμένω, δεν θέλω ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ή ΟΙΚΤΟ! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ να ακούσω καλά πράγματα από τις ζωές σας, και πάρα πολλές φωτογραφίες κατοικίδιων ζώων.

Όλες τις φωτογραφίες κατοικίδιων ζώων. Προετοιμάζομαι για ψυχική και συναισθηματική κατάρρευση όταν τους βρούμε και βγάλουμε από τη μέση τον τεράστιο όγκο της γραφειοκρατίας σε δύο χώρες, αλλά μέχρι τότε πρέπει να μείνω συγκεντρωμένη.

newsit.gr