θετική στον κορωνοϊό η Διοικήτρια του νοσοκομείου Σπάρτης Εύη Παπαγεωργίου

Τέθηκε σε καραντίνα στην οικία της

Σύμφωνα με ανακοίνωση στην προσωπική σελίδα της στο facebook, η διοικήτρια του Νοσοκομείου Σπάρτης, κυρία Εύη Παπαγεωργίου, διαγνώστηκε θετική στον covid-19.

Σύμφωνα με δηλώσεις της στον FLY, η επικεφαλής της δομής, είναι ασυμπτωματική, ήδη βρίσκεται σε υποχρεωτική καραντίνα στην οικία της και είναι καλά στην υγεία της.

Ο FLY της εύχεται περαστικά ! Με το καλό να επιστρέψει υγιής στα καθήκοντά της.

Όπως ήταν φυσιολογικό, για ευνόητους λόγους, σε κατ’ οίκον περιορισμό τέθηκε και ο σύζυγός της κ.Θανάσης Βασιλόπουλος, δήμαρχος Καλαμάτας. Πάντως ο κ.Βασιλόπουλος δεν έχει διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.

Η ανάρτησή της στο facebook:

“Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, όπως επιβάλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, στο σπίτι!
Αισθάνομαι καλά.
Ευχαριστώ όλες και όλους για το ενδιαφέρον σας!
Ο Φορέας μας, το ΓΝ Λακωνίας, παραμένει δυνατά στην πρώτη γραμμή της μάχης. Η πλειοψηφία όσων υγειονομικών νόσησαν ανέπτυξε ήπια συμπτωματολογία και σταδιακά πλέον επανέρχονται στις θέσεις τους υγιείς και έτοιμοι να συνεχίσουν να προσφέρουν!”

Όπως αναμενόταν ο σύζυγός της Θανάσης Βασιλόπουλος, δήμαρχος Καλαμάτας, ανακοίνωσε και αυτός πως τίθεται σε κατ’ οίκον καραντίνα, αν και στα τεστ που υποβλήθηκε βρέθηκε αρνητικός.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Εργασία στο σπίτι, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Αν και τα τεστ στα οποία υποβλήθηκα ήταν αρνητικά, εν τούτοις από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες θα εργάζομαι στο σπίτι καθώς η σύζυγός μου Εύη, στην πρώτη γραμμή της μάχης, ως Διοικήτρια του ΓΝ Λακωνίας, διαγνώστηκε θετική στην COVID 19».