Eurovision 2019: Με την Έλενα Τσαγκρινού η Ελλάδα;

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επιλογή του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision, το Μάιο στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν την Έλενα Τσαγκρινού να είναι μία εκ των υποψηφίων για το «χρίσμα».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας, η Panik Records, φαίνεται πως προκρίνει τη συμμετοχή της στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Οι καλλιτέχνες της Panik Records μονοπωλούν το διαγωνισμό τα τελευταία χρόνια εκπροσωπώντας την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο, όπως η Ελένη Φουρέιρα που κατέκτησε πέρυσι τη δεύτερη θέση.

Μάλιστα, παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν την εταιρεία να απέχει φέτος από τη διαδικασία, έχουν γίνει επαφές με την ΕΡΤ.

Η Έλενα Τσαγκρινού είναι ένα «φρέσκο» και ταλαντούχο πρόσωπο με δυναμική σκηνική παρουσία που συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο εκπρόσωπος μιας χώρας στην Eurovision.

Η πρώην τραγουδίστρια των OtherView πρόσφατα κυκλοφόρησε το τραγούδι «Παράδεισος», μία εκπληκτική ερμηνευτική μπαλάντα που γνωρίζει επιτυχία και ξεδιπλώνει μια άγνωστη έως τώρα καλλιτεχνική πλευρά της.

Παράλληλα συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο «Fantasia» στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού.

hit channel