ΕΘΟΛ | Ανοιχτό θεατρικό εργαστήρι με τον Δημήτρη Αγορά

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί από Πέμπτη 18 Μάιου 2023 έως και Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Λακωνίας (Ε.Θ.Ο.Λ) διοργανώνει ανοιχτό θεατρικό εργαστήρι με τον Δημήτρη Αγορά. Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί από Πέμπτη 18 Μάιου 2023 έως και Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 και θα υλοποιείται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή για 2 ώρες (14 συναντήσεις), σε ώρες που θα προσαρμοστούν με βάση τους συμμετέχοντες και θα ανακοινωθούν. Στο εργαστήρι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με σωματικές, φωνητικές ασκήσεις ,αυτοσχεδιασμούς, ανάλυση θεατρικών κειμένων και ασκήσεις που βοηθούν να αναπτυχθούν όλες οι θεατρικές δεξιότητες.
Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ: 6985886355 Χρήστος Ασλιχανίδης και 6982092293 Κουντάνης Παναγιώτης μέχρι Δευτέρα 15 Μαΐου.
Όσοι ενδιαφέρονται έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Αγορά, Παρασκευή 12 Μαΐου στις 6:00 μμ στο χώρο της ΕΘΟΛ Τριακοσίων 32.
Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Αγορά
Ο Δημήτρης Αγοράς είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης. Είναι απόφοιτος της σχολής Βασίλης Διαμαντόπουλος ενώ έχει μαθητεύσει δίπλα στην Νίκη Τριανταφυλλίδη και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια της μεθόδου ACTORS STUDIO από τον Ανδρέα Μανωλικάκη . ‘Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές (κόκκινος κύκλος, για την Άννα, Ίχνη, οι μάγισσες της Σμύρνης κλπ) καθώς και σε πολλές θεατρικές παραγωγές ( Νόρα: το σπίτι της κούκλας, Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων, Εκτός Ελέγχου, Πινόκιο, Δον Κιχώτης κλπ) . Είναι ιδρυτικό μέλος του δικτύου Κινητήρας. Τα τελευταία χρόνια διασκεύασε σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στα κόμικ του Αρκά για 7 θεατρικές σεζόν γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία. Διδάσκει σε θεατρικές ομάδες τα τελευταία 20 χρόνια. Με την ΕΘΟΛ είναι η δεύτερη χρονιά συνεργασίας.