Εθελοντική αιμοδοσία στον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου στο Ναύπλιο

Διοργανώθηκε από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αργολίδας "Δεσμοί Αίματος" σε συνεργασία με τον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου και την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νομού Αργολίδας

Με σημαντική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η 178η τακτική εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωνε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αργολίδας “Δεσμοί Αίματος” σε συνεργασία με τον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου και την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νομού Αργολίδας, την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023 . Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στον  Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Ναυπλίου.

“Καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρούνται σοβαρές ελλείψεις σε αίμα, τίθεται καθημερινά σε κίνδυνο η υγεία και η ζωή συμπολιτών μας που χρειάζονται επειγόντως μετάγγιση αίματος.” τόνισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου “Δεσμοί Αίματος Δημήτρης Σελλής.

Ο εφημέριος του Ι. Ν. Αγίου Νεκταρίου καλεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες να συνεχίσουν να διατηρούν τους δεσμούς αίματος που τους συνδέουν με τους συνανθρώπους τους που τους έχουν ανάγκη, συμμετέχοντας στις εθελοντικές αιμοδοσίες που διοργανώνονται σε τακτικά χρονικά διαστήματα.