Επιστολή Αραχωβίτη σε Βορίδη για το Ταμείο Εγγυήσεων

Επιστολή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη, απέστειλε ο Βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ και τέως υπουργός του ΥπΑΑΤ, Σταύρος Αραχωβίτης, αναφορικά με το Ταμείο Εγγυήσεων στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Το κείμενο έχει ως εξής:

Αξιότιμε κ. Υπουργέ

Ευχαριστώ για τη πρόσκλησή σας στην εκδήλωση για την υπογραφή της σύστασης του Ταμείου Εγγυήσεων Αγροτικής Ανάπτυξης γιατί μέσω αυτής αναγνωρίζεται στο πρόσωπο μου και στου πρ. ΓΓ Χ. Κασίμη το έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στον αγροτικό τομέα.

Η δημιουργία του Ταμείου Εγγυήσεων πρόκειται να αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στα χέρια των αγροτών που, μετά το ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας, βιώνουν βίαια την έλλειψη ρευστότητας.

Σαν απελθούσα Κυβέρνηση πραγματοποιήσαμε ένα σημαντικό έργο, δεδομένων των συνθηκών, στον αγροτικό τομέα για την αντιμετώπιση των πολύπλευρων προβλημάτων.

Ένα έργο που, δυστυχώς, πολλές φορές έτυχε από τη πλευρά της ΝΔ μιας μηδενιστικής, άδικης και ισοπεδωτικής κριτικής.

Γνωρίζετε ασφαλώς ότι το είδος της αντιπολίτευσης που έχουμε επιλέξει είναι αυτό της γόνιμης αντιπαράθεσης θέσεων και προτάσεων προς όφελος των αγροτών, έξω από στείρες και ισοπεδωτικές λογικές.