Επίσκεψη Μαρίας Φραγκή στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης

Μια άλλη σημαντική δομή που επισκέφθηκε είναι το Υποθηκοφυλακείο-Κτηματολόγιο

Η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Φραγκή και σήμερα συνέχισε την περιοδεία στην Σπάρτη. Επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης το οποίο βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο όπου το φιλότιμο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό με πολύ αγώνα και αυταπάρνηση προσπαθεί και λύνει τα προβλήματα υγείας του Νομού μας. Η αλήθεια είναι ότι υστερώντας σε υποδομές η κυβέρνηση με την πρωτοβουλία του ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου θα φτιάξει ένα νοσοκομείο μοντέρνο και κόσμημα για να μπορεί να προσφέρει τα καλύτερα στους κατοίκους του Νομού μας. Μια άλλη σημαντική δομή που επισκέφθηκε είναι το Υποθηκοφυλακείο-Κτηματολόγιο το οποίο είναι σημαντικός φορέας για την ανάπτυξη στον τόπο μας.
Η Μαρία γνωρίζοντας πολύ καλά τα θέματα που το αφορούν και δεσμεύεται να βοηθήσει για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Σαββάτο 29-4-23
Το Σάββατο η Μαρία θα επισκεφθεί Επιχειρήσεις στη Σπάρτη και θα παρευρεθεί στον Εσπερινό της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης στη μνήμη του Αγίου Ανανία εθνοϊερομάρτυρα Μητροπολίτη Λακεδαιμονίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κυριακή 30-4-23
Την Κυριακή η Μαρία θα επισκεφθεί τα Νιάτα και το Γύθειο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δευτέρα 1-5-23
Την Πρωτομαγιά η Μαρία θα επισκεφθεί το Ζορό Κονιδίτσας , τη Μαγούλα και τον Καταγιάννη .