Επίσκεψη κλιμακίου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας στην Έκθεση του Επιμελητηρίου

Οι επαγγελματίες - παραγωγοί και οι συνεργάτες τους στα επιμέρους περίπτερα εξέθεσαν στα στελέχη του Σύριζα τους προβληματισμούς και τις προσδοκίες τους

Το πρωί του Σαββάτου 17 Ιουνίου 2023 κλιμάκιο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αποτελούμενο από τους υποψηφίους βουλευτές Τζένη Σουκαρά, Γιώργο Τσόγκα και, αργότερα – λόγω έκτακτων υποχρεώσεων – τον Γιώργο Ψυχογιό καθώς και ομάδα στελεχών  του κόμματος,  μεταξύ των οποίων οι Φ. Κουρεμπές, Χ. Κασίμης, Ε. Φασιλή   και άλλοι, επισκέφθηκαν εκ νέου την εκθεσιακή δραστηριότητα «ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023».

Σκοπός της επίσκεψης αυτής  ήταν να περιηγηθούν με άνεση χρόνου στα εκθεσιακά περίπτερα και να συνομιλήσουν με τους επαγγελματίες – εκθέτες. Τους επισκέπτες  υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Π. Λουζιώτης, ο οποίος και συμμετείχε στην ξενάγησή τους.

Οι επαγγελματίες – παραγωγοί και οι συνεργάτες τους στα επιμέρους περίπτερα εξέθεσαν στα στελέχη του Σύριζα τους προβληματισμούς και τις προσδοκίες τους σχετικά με τις παραγωγικές δραστηριότητές τους και την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας