Επιπλοσυνθέσεις για το ιδανικό περιβάλλον εργασίας

Ο χώρος εργασίας, για να είναι κατάλληλος και να εμπνέει, πρέπει να έχει την υπογραφή σας. Να ταιριάζει και να δένει με εσάς και τις εργασιακές συνθήκες κάτω από τις οποίες αναπτύσσεται η απασχόληση σας και σύμφωνα με τις δυνατότητες του επαγγελματικού σας χώρου.
Ως εκ τούτου, ένα καλό έπιπλο γραφείου αποτελεί το πλέον βασικό εργαλείο στον χώρο εργασίας στον οποίο περνάτε πολλές ώρες της ημέρας.
Είτε εργάζεστε στον επαγγελματικό σας χώρο, είτε από το σπίτι, ένα περιβάλλον εργασίας πρέπει να είναι ευνοϊκό για την παραγωγικότητα αλλά και καλαίσθητο.
Σε αυτό συνεφέρει σημαντικά ένα άρτιο γραφείο που προσφέρει άνεση, αισθητική και εργονομία, με αποτέλεσμα να βοηθάει στην απόδοση αλλά και στην έμπνευση σας.
Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά ενός καλού γραφείου είναι πολλά. Όπως για παράδειγμα η δυνατότητα ρύθμισης του ύψους του γραφείου, η σταθερότητα που παράσχουν οι βάσεις του, η αντοχή των υλικών στον χρόνο, καθώς και ποικίλες άλλες χρηστικές ευκολίες όπως οι ενσωματωμένοι αποθηκευτικοί χώροι και τα βοηθητικά αξεσουάρ.
Η εταιρεία “Θεοδωρίδης”, σας προτείνει γραφεία εργασίας, γραφεία συνεδριάσεων και διευθυντικά γραφεία που διακρίνονται τόσο για την εκπληκτική τους σχεδίαση, όσο και για την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους. Μαζί με τα γραφεία, μπορείτε να επιλέξετε σε μια μεγάλη ποικιλία, το κατάλληλο κάθισμα εργασίας που είναι το δεύτερο και πολύ σημαντικό αντικείμενο, που επηρεάζει καθοριστικά όχι μόνο την εργασιακή σας απόδοση, αλλά πολλές φορές και την ίδια σας την υγεία.
Οι δυνατότητες επιλογής ποιοτικού, ανατομικού και εργονομικού καθίσματος από την ποικιλία των καθισμάτων που μπορείτε να δείτε στην έκθεση της εταιρείας, είναι πολλές.
Μην ξεχνάτε ότι  δεν υπάρχουν ιδανικές καρέκλες γραφείου για όλους. Υπάρχει το ιδανικό κάθισμα για τον κάθε ένα από εσάς.
Είναι πολύ σημαντικό να μπορεί να αγκαλιάζει σωστά το σώμα του χρήστη, ώστε να νιώθει άνετα. Η εταιρεία ΄΄Θεοδωρίδης”  κατασκευάζει καρέκλες γραφείου που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες του πλέον απαιτητικού χρήστη.
Φέρουν σύγχρονους μηχανισμούς όπου μπορούν να ρυθμίσουν σωστά και με ακρίβεια τη θέση πλάτης και έδρας, και να δημιουργήσουν τη σωστή θέση για τον χρήστη. Τα ρυθμιζόμενα μπράτσα δημιουργούν τη σωστή στήριξη των χεριών ώστε να προσφέρουν ξεκούραση κατά τη διάρκεια της εργασίας.
Όλες οι καρέκλες γραφείου παράγονται από την εταιρεία στην Ελλάδα, είναι ορθοπεδικές και ιδανικές ακόμα και για υπέρβαρους. Τέλος η μεγάλη ποικιλία σε υλικά και χρώματα επένδυσης μπορούν να τελειοποιήσουν την εικόνα του καθίσματος.
Και μαζί με αυτά, θα βρείτε μια ευρεία γκάμα από τα υπόλοιπα έπιπλα που συμπληρώνουν τον εξοπλισμό ενός γραφείου. Βιβλιοθήκες, ερμάρια, συρταριέρες,  έπιπλα χώρων υποδοχής, αρχειοθήκες και αξεσουάρ γραφείου.
Όλα σε υψηλή ποιότητα κατασκευής και αντοχών και σε σχέδια που ικανοποιούν όλους τους χώρους και τις εργασιακές απαιτήσεις.
Επισκεφτείτε την έκθεση της εταιρείας και δημιουργήστε τον δικό σας επαγγελματικό χώρο: ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ –  έπιπλα γραφείου