Επιμελητήριο Αργολίδας | Σημαντική εκδήλωση για τις επιχειρήσεις

Συνεργασία με τον Χρυσό Οδηγό & Εκπαίδευση για τα Ψηφιακά Εργαλεία

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σας προσκαλεί σε μια σημαντική εκδήλωση για τις επιχειρήσεις της περιοχής, με θέμα “Συνεργασία με τον Χρυσό Οδηγό και Εκπαίδευση για τα Ψηφιακά Εργαλεία” η οποία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση της ψηφιακής ωριμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της εξωστρέφειας επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να αναπτυχθούν τόσο στην εγχώρια όσο και στις ξένες αγορές.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής, ανεξαρτήτως του κλάδου στον οποίο ανήκουν.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες συνεργασίας με τον Χρυσό Οδηγό καθώς και οι προσφερόμενες υπηρεσίες στον τομέα της ψηφιακής διαφήμισης και της προβολής επιχειρήσεων στο διαδίκτυο.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στη ορθή και αποτελεσματική χρήση των ψηφιακών εργαλείων, με σκοπό τη βελτίωση της προβολής και της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων τους.

Αναλυτικότερα θα παρουσιαστούν οι εξής ενότητες:

  • “Ψηφιακός Οδηγός: Εξερευνώντας τις δυνατότητες της ψηφιακής ανάπτυξης για την επιχειρηματικότητα”
  • “Ψηφιακή Εξέλιξη: Νέες προκλήσεις και ευκαιρίες για τους επαγγελματίες”
  • “Ψηφιακό Μέλλον: Πώς η ψηφιακή ανάπτυξη μετασχηματίζει την επαγγελματική μας πορεία”.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΩΤΙΟΣ ΔΑΜΟΥΛΟΣ