Εντυπωσίασε η Έλλη Κοκκίνου στο χορό του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Ένα από τα πιο επιτυχημένα κοινωνικά γεγονότα απόλαυσαν μέλη του Επιμελητηρίου, πολιτικοί, συνεργάτες, εκπρόσωποι των αρχών της πόλης και φίλοι στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου δεξιώσεων “Sunset”, το Σάββατο 24 Μαρτίου.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας άνοιξε την βραδιά ευχαριστώντας θερμά για την παρουσία του τον κόσμο: «έχουμε ανάγκη να βρεθούμε ως μία μεγάλη παρέα και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί αφήνοντας για λίγο πίσω τα προβλήματα και τις καθημερινές σκοτούρες». Με αναφορά στη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου, που απαρτίζεται από νέα άτομα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου δήλωσε ότι το Επιμελητήριο είναι έτοιμο να ανοίξει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα, να δημιουργήσει προστιθέμενες αξίες, να επενδύσει στο αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό αυτού του τόπου, να προσελκύσει επενδυτικές δραστηριότητες δημιουργώντας ένα φιλικό επαγγελματικό περιβάλλον για όλους: «Δηλώνουμε έτοιμοι να παλέψουμε με τα γνωστά μεγάλα προβλήματα που απασχολούν όλους μας και να γίνουμε ουσιαστικοί και χρήσιμοι για τα μέλη μας. Ωφέλιμοι για όλους εσάς που επιχειρείτε κάτω από αντίξοες συνθήκες δίνοντας καθημερινά αγώνα επιβίωσης» είπε χαρακτηριστικά.

Το μουσικό πρόγραμμα άνοιξε η δική μας Τριπολίτισσα Κωνσταντίνα Κατσογιάννη με την υπέροχη φωνή της.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του χορού με πλούσια δώρα που προσέφεραν τουριστικά καταλύματα και ξενοδοχεία.

Πριν την είσοδο της μεγάλης λαϊκής τραγουδίστριας Έλλη Κοκκίνου, οι νέοι καλλιτέχνες Κατερίνα Μπουρνέλη, Στυλιανός Λεγάκης, Θοδωρής Φέρρης με την 7μελή ορχήστρα τους, «ταξίδεψαν» τους παρευρισκομένους με νέες και παλιές μουσικές επιτυχίες.

Λίγο πριν τις δώδεκα τα φώτα έπεσαν στην Έλλη Κοκκίνου που ξεσήκωσε τον κόσμο με τα τραγούδια και το κέφι της.

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες το κοινό διασκέδασε με την ψυχή του.

Η βραδιά αυτή δεν θα είχε βέβαια αυτήν την επιτυχία χωρίς όλους εκείνους που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της.

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης:

Τους χορηγούς επικοινωνίας: ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Arcadia Portal, Pna.gr, Arcadia 93.8, Αρκαδική Τηλεόραση, κανάλι Super, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, Arcadia Sports, Βόλτα στην Τρίπολη και Arcadia News.
Τις εταιρείες: DEMO ΑΒΕΕ Βιομηχανία Φαρμάκων, Καρύδης Labels, FYFFES, Μελισσινος Security, την εταιρεία Νικητόπουλος, την επιχείρηση Πάνος Μεγρέμης, το Οινοποιείο Τρουπή, την Οινοποιία Μποσινάκη, την SEMELI WINES, την εταιρεία BOUTARI, το οινοποιείο Παπαγεωργίου, το οινοποιείο Μωρόπουλος, την οινοποιία Κτήμα Σπυρόπουλου, την οινοποιία Ελληνικά Κελλάρια, το Μαίναλον Resort,.
Toν Σύνδεσμο Ζαχαροπλαστών και Συναφών Επαγγελμάτων Τρίπολης και συγκεκριμένα τα μέλη του που μας «κέρασαν απολαυστικά γλυκίσματα», όπως:
την επιχείρηση «Τερζής Γλυκίσματα», τα Ζαχαροπλαστεία «Χαρά», Ζαχαροπλαστείο «Λάκης» τα Ζαχαροπλαστεία «Ντεγιάννης»,
Τους χορηγούς των δώρων της κλήρωσης, τα τουριστικά καταλύματα και ξενοδοχεία: Αρδάμης, Άμπελος, Αέλια home suites, Άρτεμις Παραδοσιακός Ξενώνας, Αρχοντικό Καλτεζιώτη, Βυθός, Villa Vager, Castle View Studios, Foufas Houses, Dukes Apartments, Μαλεβός, Μανιάτης Hotel, Νεφέλες Luxury Residence and Lounge, Οστρα Menalon Luxury Suites, Poulithra Beach, Boutique Deluxe Hotel Seleni Suites.

Λόγω της πλούσιας προσφοράς των εταιριών Fyffes (μπανάνες και ανανάδες) και Νικητόπουλος (μήλα), η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και οι προαναφερθείσες εταιρίες προσέφεραν τα φρούτα που δεν καταναλώθηκαν στο Γηροκομείο Τρίπολης.