Ενθουσιασμός και προσδοκίες για το 2ο Taygetos Mountain Festival!

Από τις 11 έως τις 13 Αυγούστου 2023

Καλαμάτα, 23/7/2023. Το 2nd Taygetos Mountain Festival αναμένεται να φέρει το πνεύμα της διασκέδασης στην φύση, στην καρδιά του Ταϋγέτου, καθώς πλησιάζουμε με ανυπομονησία τις ημερομηνίες του φεστιβάλ. Από τις 11 έως τις 13 Αυγούστου 2023, οι λάτρεις της φύσης , των δραστηριοτήτων υπαίθρου, και της καλής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες και να ανακαλύψουν τις φυσικές ομορφιές της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε πολλές δραστηριότητες (power yogakangoo jumps, ιππασία, πεζοπορία κ.α ) workshops (μελισσοκομίας, αγγειοπλαστικής, κατασκευών με πηλό κ.α), να γνωρίσουν τοπικά, παραδοσιακά προιόντα της περιοχής, να κάνουν ένα tattoo,  ή να απολαύσουν ένα χαλαρωτικό μασάζ στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους.  Το φεστιβάλ προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν νέους φίλους με κοινά ενδιαφέροντα.

Τα σημεία κλειδιά του 2nd Taygetos Mountain Festival περιλαμβάνουν:

·         Ρεμπέτικη βραδιά την Παρασκευή 11/8 από τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τους φίλους του

·         Μουσική βραδιά ραπ-ποπ το Σάββατο 12/8 με Σάσκε-Ελλίζ-Dj Vallentino και τον δικό μας Εισαγγελέα Γιώργη,

·         Ροκ βραδιά  με τους θρύλους της ελληνικής ροκ σκηνής Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Γιοκαρίνη, Νίκο Ζιώγαλα και Γιάννη Μηλιώκα

·         Και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί σε φυσικά εξαιρετικό περιβάλλον, (Καταρράκτες Αλαγονίας) προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να απολαύσουν τον συνδυασμό της διασκέδασης με την ηρεμία και τη γαλήνη της φύσης.

Το 2nd Taygetos Mountain Festival αναμένεται να προσελκύσει τόσο τοπικούς κατοίκους όσο και επισκέπτες από διάφορες περιοχές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν εγγραφές και να βρουν περισσότερες πληροφορίες στις επίσημες σελίδες του φεστιβάλ σε Fb και Instagram 2ndtaygetosmountainfestival

Είτε είστε φίλος του βουνού και της καλής μουσικής είτε απλά λάτρης της φύσης και της περιπέτειας, το 2nd Taygetos Mountain Festival είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε με: Τηλέφωνο: 6932194621

Κλείστε ΤΩΡΑ το εισιτήριο σας εδώ: https://www.viva.gr/tickets/music/festival/2nd-taygetos-mountain-festival/sivarta/

Ή προμηθευτείτε το στα σημεία προπώλησης

Book Store Κονταργύρης

Και σας περιμένουμε όλους εκεί, για να ζήσουμε μαζί αυτήν τη μοναδική ορεινή εμπειρία!

Ψηλά στον Ταϋγέτο, για το 2nd Taygetos Mountain Festival!