Εμπορικός Ναυπλίου | Κλειστά καταστήματα την Κυριακή 26.11

Τι αναφέρει ο Σύλλογος για τη Black Friday και τη Cyber Monday

Όπως όλοι γνωρίζετε, κάθε χρονιά η BLACKFRIDAY λαμβάνει χώρα την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου που για φέτος είναι η Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και ακολουθεί η CYBERMONDAY, τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023.

Η BLACKFRIDAY και η CYBERMONDAY, δεν συμπεριλαμβάνονται στις τακτικές εκπτώσεις αλλά πρόκειται για προωθητικές ενέργειες και αφορούν όλη την αγορά και όλες τις επιχειρήσεις, μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας. H συμμετοχή των καταστημάτων είναι προαιρετική.

Ορίζεται και η προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων τηνΚυριακή 26/11/2023.

Ωστόσο, ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου, προτείνει με την απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου και με αριθμό πρακτικού 296 /8-4-2019, να παραμένουν ΚΛΕΙΣΤΑ τα Καταστήματα τις Κυριακές. Εάν κάποιο κατάστημα επιθυμεί, μπορεί να είναι ανοιχτά εφ’ όσον ο Νόμος το επιτρέπει.

Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου, καλεί τους καταναλωτές στην αγορά του Ναυπλίου να «εκμεταλλευτούν» τις συγκεκριμένες μέρες για τις αγορές τους, τα φυσικά ή τα ηλεκτρονικά καταστήματα της Πόλης μας και να εμπιστευθούν τις τοπικές εμπορικές επιχειρήσεις, που έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι προσφέρουν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, ποιότητας και ευρείας γκάμας προϊόντων όπως και πραγματικές μεγάλες εκπτώσεις.

Εφιστούμε παράλληλα στους καταναλωτές, εν όψει των εκπτωτικών ημερών της BlackFriday και της CyberMonday, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κάνουν συνετές και “ψαγμένες” αγορές καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις παραπλανητικών διαφημίσεων και παγίδες από επιτήδειους.

Καλές Αγορές!!

Καλές δουλειές!!

ΕΚ του ΔΣ