Εκτενή ρεπορτάζ στα διεθνή ΜΜΕ για το ναυάγιο στην Πύλο

Τα διεθνή μέσα φιλοξενούν την είδηση στην πρώτη σελίδα τους και παρακολουθούν την επιχείρηση διάσωσης, που βρίσκεται σε εξέλιξη

Με εκτενή δημοσιεύματα παρακολουθούν τα ξένα μέσα ενημέρωσης το πολύνεκρο ναυάγιο, που συνέβη ανοιχτά της Πύλου όταν το αλιευτικό σκάφος, στο οποίο επέβαιναν μετανάστες, ανετράπη. Τα διεθνή μέσα φιλοξενούν την είδηση στην πρώτη σελίδα τους και παρακολουθούν την επιχείρηση διάσωσης, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Associated Press
To Associated Press αναφέρεται στη μεγάλη επιχείρηση διάσωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη, αναφέροντας πως έξι σκάφη της ακτοφυλακής, μια φρεγάτα του πολεμικού ναυτικού, ένα στρατιωτικό μεταγωγικό αεροπλάνο, ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, πολλά ιδιωτικά σκάφη και ένα drone της υπηρεσίας προστασίας των συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Frontex, συμμετείχαν στη συνεχιζόμενη έρευνα.

Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

Associated

Reuters
Το πρακτορείο Reuters στο δημοσίευμά του, αναφέρει ότι πρόκειται για το ναυάγιο με τα περισσότερα θύματα που έγινε τον τελευταίο χρόνο στην Ελλάδα.

reuters

ΒΒC
To BBC αναφέρει τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης λόγω των δυνατών ανέμων στην περιοχή.

bbc

Το Γαλλική Πρακτορείο μετέδωσε την είδηση ως έκτακτο γεγονός

Πηγή: skai.gr