Έκτακτη Γενική Συνέλευση στον ΑΣΕ Σκάλας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ ΣΚΑΛΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ» στην συνεδρίασή του Νο /582 03/03/2019 αποφάσισε την σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των φυσικών προσώπων- μελών του, για το παρακάτω θέμα:1)Συζήτηση και λήψη απόφασης για την λειτουργία του εργοστασίου του Συνεταιρισμού.

Για τον σκοπό αυτό,

Π ρ ο σ κ α λ ο ύ μ ε

Τα φυσικά πρόσωπα -μέλη του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ ΣΚΑΛΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 και ώρα 10:30 πμ στην Σκάλα Λακωνίας, στο κτίριο-γραφεία, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα Ημερήσιας Διάταξης, όπως ορίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο, σύμφωνα με τον Νόμο και το καταστατικό του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ ΣΚΑΛΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ ΣΚΑΛΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
10 Μαρτιου 2019

1)Συζήτηση και λήψη απόφασης για την λειτουργία του εργοστασίου του Συνεταιρισμού..

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση των φυσικών προσώπων –μελών έχουν όλα τα μέλη που έχουν εγγραφεί στο μητρώο του και διατηρούν την ιδιότητα του μέλους του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ ΣΚΑΛΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.

Σύμφωνα με την διάταξη της παρ.1 του άρθρου 18 του καταστατικού του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ ΣΚΑΛΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ στη γενική συνέλευση, μετέχουν τα μέλη, τα οποία έχουν εκπληρώσει όλες τις ληξιπρόθεσμες οικονομικές υποχρεώσεις τους προς τον Συνεταιρισμό, σύμφωνα με τα οριζόμενα στη παραπάνω διάταξη.

Η Γενική Συνέλευση των μελών του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ ΣΚΑΛΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ βρίσκεται σε απαρτία συνεδρίασης εφόσον κατά την έναρξη της συνεδρίασης είναι παρόντα η αντιπροσωπεύονται μέλη του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ ΣΚΑΛΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, με δικαίωμα ψήφου, τα οποία εκπροσωπούν πλέον του μισού (1/2) του όλου αριθμού των εχόντων δικαίωμα ψήφων.

Αν δεν επιτευχθεί απαρτία κατά την πρώτη σύγκληση, τότε, η Γενική Συνέλευση συνέρχεται χωρίς νέα πρόσκληση στον ίδιο τόπο, την ίδια ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας και με το ίδιο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης.

Στην επαναληπτική αυτή συνεδρίαση υπάρχει απαρτία οποιοσδήποτε και αν είναι ο αριθμός των εκπροσωπουμένων σε αυτήν ψήφων.

Κάθε φυσικό πρόσωπο –μέλος κατά την ψηφοφορία πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα, ή άλλο δημόσιο έγγραφο, το οποίο θα αποδεικνύει την ταυτότητά του.

ΕΚ. ΤΟΥ Δ.Σ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αναστασακος Παναγιώτης