ΣΟΚ: Βουτιά θανάτου νεαρού άντρα στον ισθμό της Κορίνθου

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, πριν λίγο, από άνδρες του Λιμεναρχείου Κορίνθου ο άνδρας που έπεσε το πρωί από την γέφυρα του Ισθμού.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Λιμεναρχείου Κορίνθου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας
όπου έφτασαν έγκαιρα στο σημείο της πτώσης, ο Λιμενάρχης Κορίνθου Αντιπλοίαρχος κ. Παναγιώτης Πολυζωίδης που συντόνιζε την προσπάθεια ανάσυρσης και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου Πύραρχος κ. Χρήστος Πλατάς, αλλά ήταν πια αργά για τη ζωή του νέου.

Το άψυχο σώμα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο άτυχος νέος διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο,  ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Ίσθμιας/Λιμεναρχείου Κορίνθου.

Σύμφωνα με Πληροφορίες, οι αρχές γνωρίζουν τα στοιχεία του άτυχου νέου από τον σάκο που βρήκαν με τα προσωπικά του αντικείμενα στο σημείο από το οποίο έπεσε.

Σύμφωνα πάντα με τη ίδια πηγή ο νέος είναι περίπου 30 με 35 ετών και τα στοιχεία που υπάρχουν μέσα στο σάκο και συγκεκριμένα στο κινητό του τηλέφωνο θα οδηγήσουν τις αρχές στα αίτια της απόφασής του αυτής να δώσει τέλος στην ζωή του με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η καταγωγή του άτυχου άντρα είναι από τη Λακωνία.

Συνεχής ενημέρωση FLY 89.7 & www.flynews.gr

Με πληροφορίες από korinthosnews.gr